H Βουλή «έφαγε» τον Ολεγκ Μπλαχίν

H Βουλή «έφαγε» τον Ολεγκ Μπλαχίν

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ακέφαλη» μένει προς το παρόν η εθνική ομάδα της Ουκρανίας, αφού ο Ολεγκ Μπλαχίν δεν άντεξε τις πιέσεις και παραιτήθηκε από την τεχνική της ηγεσία. Τις προάλλες, ο Ουκρανός τεχνικός δήλωνε ότι κάποιοι δεν τον θέλουν στην ομάδα και προφασίζονται το βουλευτικό του αξίωμα για τον ωθήσουν προς την έξοδο. Τελικά, ο Μπλαχίν έθεσε χθες την παραίτησή του στη διάθεση της ομοσπονδίας, η οποία ανακοίνωσε πως την έκανε δεκτή. O Μπλαχίν συμμετέχει στο Κοινοβούλιο της Ουκρανίας με το Κομμουνιστικό Κόμμα από το 1997, λίγο αφότου σταμάτησε τη συνεργασία του με τον Ιωνικό και για τη δουλειά του στην εθνική Ουκρανίας δεν πληρωνόταν. Δήλωσε όμως ότι συνεχίζονταν οι πιέσεις από συναδέλφους του στη Βουλή σχετικά με το διπλό του ρόλο.

«Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η εθνική μας ομάδα έχει πραγματικές πιθανότητες να προκριθεί στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στα προγνωστικά. Νομίζω όμως ότι όλοι καταλαβαίνουν την απόφασή μου και με πόσο πόνο στην καρδιά είμαι αναγκασμένος να παραδώσω τη σκυτάλη. Φαίνεται ότι η επαγγελματική μου απασχόληση δεν αξίζει τόσο όσο άλλων συναδέλφων, οπότε ας οδηγήσει κάποιος άλλος την Εθνική», τόνισε μεταξύ άλλων ο Μπλαχίν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή