ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ – ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ

Νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό

Οπως έλεγε η διοίκηση του ερασιτεχνικού Ολυμπιακού, οι διεθνείς πολίστες Θοδωρής Χατζηθεοδώρου και Νίκος Δεληγιάννης θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στους πρωταθλητές Ελλάδος, πιθανότατα έως ότου αποφασίσουν να «κρεμάσουν το σκουφάκι τους». Χθες οι δύο 29χρονοι παίκτες συναντήθηκαν με τον πρόεδρο Λεωνίδα Θεοδωρακάκη συμφώνησαν σε όλα και υπέγραψαν νέο συμβόλαιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. «Εγινε το όνειρό μου πραγματικότητα. Να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ τον πρόεδρο γι’ αυτό. Είμαι έτοιμος να δώσω όλες μου τις δυνάμεις, ώστε ο Ολυμπιακός να φτάσει σε νέους τίτλους», δήλωσε ο Χατζηθεοδώρου. O Δεληγιάννης είπε: «Πριν από τέσσερα χρόνια ο πρόεδρος με είχε πάρει από τη Γλυφάδα και μου είχε πει ότι θα κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Σήμερα (χθες) πραγματοποίησε τον λόγο του και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό».

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Αγωνιστικό τεστ

Με δύο ομάδες θα πάρει μέρος η χώρα μας στη Βαλκανιάδα ποδηλασίας πίστας, η οποία θα διεξαχθεί αύριο και μεθαύριο στο OAKA. Στην κατηγορία των ανδρών θα πάρουν μέρος οι νέοι ώστε να έχουν μια αγωνιστική εμπειρία πριν από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (20-24 Ιουλίου, Ιταλία). Στη διοργάνωση αναμένεται να πάρουν μέρος, επίσης, αθλητές και αθλήτριες από Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία και Τουρκία.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Δεύτερος ο Παπαθανασίου

Στη δεύτερη θέση της παγκόσμιας κατάταξης της ιστιοπλοΐας, με σκάφη τύπου «φινν», από την έκτη που κατείχε, ανέβηκε ο Αιμίλιος Παπαθανασίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. H άνοδος κατά τέσσερις θέσεις οφείλεται στις εμφανίσεις που πραγματοποίησε στα τελευταία Γιουρολύμπ, στα οποία κατέκτησε τέσσερα μετάλλια (δύο χρυσά και δύο ασημένια), στην 4η θέση που πήρε στο τελευταίο Γιουρολύμπ, που έγινε στο Κίελο της Γερμανίας, καθώς και την πρωτιά που έφερε στο «Κύπελλο Ισπανίας». Πρώτος στην παγκόσμια κατάταξη στην κατηγορία των «Φινν» είναι ο Δανός Γιόνας Κρίστενσεν. Στα πανελλήνια πρωταθλήματα όπτιμιστ (Καλαμάτα) πρώτευσαν οι B. Παπουτσόγλου (ΙΟΠ) και M. Βουλγαράκη (ΝΟΑ).

ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ

Στον τελικό η Βίνους

Στον τελικό του Γουίμπλεντον προκρίθηκε η Βίνους Γουίλιαμς (14η κόσμο). H Αμερικανίδα νίκησε τη Ρωσίδα Μαρία Σαράποβα (2η) με 7-6, 6-1 και εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό, για πέμπτη φορά στην καριέρα της, δείχνοντας ότι τα προβλήματα των τραυματισμών που την ταλαιπωρούσαν ανήκουν στο παρελθόν. Στον τελικό θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια της συνάντησης Ντάβενπορτ (ΗΠΑ, 1η) – Μορεσμό (Γαλλία, 3η).

ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΕΝΤΑΘΛΟ

Ρεκόρ συμμετοχών

Συναρπαστικό θέαμα αναμένεται να προσφέρουν οι, περίπου, 200 αθλητές και αθλήτριες του μοντέρνου πεντάθλου, που θα πάρουν μέρος στο παγκόσμιο κύπελλο του αθλήματος. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Γουδί (7-10 Ιουλίου). «O χρόνος είναι ελάχιστος αλλά κάνουμε υπερπροσπάθεια και πιστεύω ότι όλα θα στεφθούν με απόλυτη επιτυχία», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΕΟΜΟΠ, Τάκης Λοβέρδος.

ΣΟΦΤΜΠΟΛ

Δυσαρέσκεια

Τη δυσαρέσκειά της απέναντι στον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γ. Ορφανό εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Σόφτμπολ. O λόγος, σύμφωνα με την ανακοίνωση, είναι η μη εξόφληση του προϋπολογισμού του 2004 αλλά και η μη καταβολή του προϋπολογισμού του 2005.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή