ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΡΤΟ

Το συζητάνε για Καπετάνο

Οταν ο Δημήτρης Χούλης ανέλαβε τις τύχες της ΠΑΕ είχε δεσμευτεί ότι δεν πρόκειται να αφήσει κάποιον παίκτη να φύγει από την ομάδα. Προφανώς ο πρόεδρος των «κυανόλευκων» αναφερόταν στις τυχόν προτάσεις που θα υπήρχαν από την εγχώρια αγορά. Γιατί τώρα ο Παντελής Καπετάνος, σύμφωνα με τον Τύπο της Πορτογαλίας, βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Πόρτο. O νεαρός επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον «Γηραιό», κάτι που αυξάνει τον βαθμό δυσκολίας της μεταγραφής. Αν όμως φθάσει στα γραφεία της ΠΑΕ επίσημη πρόταση τότε το θέμα θα συζητηθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο.

ΕΠΟ

Κίνδυνος για απομόνωση

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Βασίλης Γκαγκάτσης, άφησε να εννοηθεί ότι κινδυνεύει με απομόνωση το ελληνικό ποδόσφαιρο, εξαιτίας των κρατικών παρεμβάσεων στην ομοσπονδία. «Μας φωνάζουν συνέχεια απέξω. Εχει μαλλιάσει η γλώσσα μου. Σε λίγο ούτε για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ του 2007 θα μιλάμε, ούτε για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2012», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γκαγκάτσης, μιλώντας χθες στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής όπου συζητήθηκαν οι νέες διατάξεις στον αθλητικό νόμο. Οσον αφορά την ευεργετική διάταξη για τα Γιάννινα την οποία προωθεί ο κ. Ορφανός, ο πρόεδρος της ΕΠΟ υποστήριξε ότι δεν ήταν ανάγκη να γίνει, διότι υπήρχε τρόπος να παραμείνουν τα Γιάννινα στην κατηγορία στη θέση του Ατρομήτου. «Με τη ρύθμιση για τα Γιάννινα δημιουργείται ένα μικρό… 44», πρόσθεσε, καθώς η Πολιτεία θέλει να καταργηθεί το άρθρο 44 για τις ΠΑΕ. Πάντως, συμφωνεί με την τοποθέτηση κάμερας στα γήπεδα και τη δημιουργία κάρτας φιλάθλων.

ΠΑΟΚ

Η πρώτη συνάντηση

Τελείωσαν οι διακοπές για τους ποδοσφαιριστές του «δικεφάλου του Βορρά». Σήμερα, στις 6.30 μ.μ. στο γήπεδο της Τούμπας θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το «παρών» θα δώσουν τα νέα αποκτήματα και δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη με τον Στέλιο Ηλιάδη, ο οποίος εξακολουθεί να περιμένει τη συμφωνία των Γούμενου και Δαμήλου προκειμένου να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα. Στη σημερινή πρώτη συγκέντρωση θα τελεστεί αγιασμός και θα πραγματοποιηθεί προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή