ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι ευκαιρίες της ΑΕΚ

ΑΛΛΗ μία ευκαιρία χαμένη για την AEK. Οχι για ένα γκολ ή την απόκτηση ενός καλού ποδοσφαιριστή. Μία χαμένη ευκαιρία, η οποία, κατά την άποψή μας, μπορεί να αποβεί πολύ πιο μοιραία από τις δύο προηγούμενες, σε βάθος χρόνου.

ΕΙΝΑΙ η μη ένταξη της κατασκευής του γηπέδου της στον φάκελο της υποψηφιότητας για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2012. Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, μπήκε αντί της Νέας Φιλαδέλφειας το «Γ. Καραϊσκάκης», και τώρα, λόγω της μη ύπαρξης γηπέδου ούτε στα… χαρτιά, αυτό του Παναθηναϊκού, στον Βοτανικό εντάχθηκε, μαζί με δύο άλλα της επαρχίας.

ΑΛΗΘΕΙΑ, μπορούν να συνειδητοποιήσουν οι άνθρωποι που διοικούν την AEK, την ΠΑΕ, την KAE, την ερασιτεχνική; Αυτοί που κόπτονται πως τη λατρεύουν και ισχυρίζονται πως προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς, το πόσο κακό κάνουν στον σύλλογο; Κατανοούν ότι υποσκάπτουν το μέλλον των ομάδων. Οχι μόνο της ποδοσφαιρικής, αλλά και των υπολοίπων τμημάτων; Μπάσκετ, βόλεϊ κ.λπ…

Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ τους ή, αν θέλετε, η μη συνύπαρξή τους κάτω από τον ίδιο στόχο και σκοπό, δηλαδή την κατασκευή ενός γηπέδου είναι εγκληματική. Είναι απαράδεκτο να βάζουν τα προσωπικά τους συμφέροντα και προβολή, πάνω από το γήπεδο. Πάνω από το μέλλον του συλλόγου.

ΔΕΝ μπορούμε να διανοηθούμε, πως θα υπάρξει υπουργός να αρνηθεί σε μια ενωμένη AEK τη βοήθεια της Πολιτείας για την κατασκευή του γηπέδου της. Ούτε υπουργός ούτε δήμαρχος ούτε πολίτης. Ολοι θα… σκύψουν τη μέση και θα την εξυπηρετήσουν. Οπως ακριβώς έγινε στον Ολυμπιακό και πάει να γίνει στον Παναθηναϊκό.

ΟΤΑΝ όμως βλέπουν, πως αλλού το πήγαινε ο Γρανίτσας, αλλού το πήγε ο Μελισσανίδης και τώρα κανείς δεν ξέρει πού το πάει ο Νικολαΐδης, γιατί να έρθει από μόνη της η κυβέρνηση να τη βοηθήσει.

ΕΙΝΑΙ πράγματι τραγικό να βλέπουν οι οπαδοί της -και όχι μόνο- της AEK να χάνονται μία μία οι ευκαιρίες για τη στέγαση της ομάδος. Οταν μάλιστα η AEK ήταν η μόνη που είχε ιδιόκτητο γήπεδο, το οποίο πήγε και το γκρέμισε η ίδια! Αλήθεια, πού να το πεις αυτό και να μην εισπράξεις το μετάλλιο της… ανοικτής παλάμης;

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή