H σκεπή δεν άντεξε το βάρος του νερού

H σκεπή δεν άντεξε το βάρος του νερού

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε γενικές γραμμές οι Γερμανοί διοργανωτές έμειναν ευχαριστημένοι από το Κύπελλο Συνομοσπονδιών πέρα από μερικά «σύννεφα», που τους έκαναν τη ζωή δύσκολη. Ενα από αυτά είχε μάλιστα τόση βροχή, ώστε να σκιστεί η πλαστική οροφή του «Βαλντ Στάντιον» στον τελικό και να καταβρέξει αρκετούς φωτογράφους που βρίσκονταν σε μια από τις γωνίες του γηπέδου, κάνοντας παράλληλα ακατάλληλο τον αγωνιστικό χώρο στο κόρνερ.

«Υπάρχει συγκεκριμένο σημείο στην οροφή, όπου θεωρητικά πρέπει να μαζεύεται το νερό και να φεύγει. Δεν ξέρουμε ακόμη τι πήγε στραβά. Ισως μαζεύτηκε πολλή σκόνη ή βρωμιές και γι’ αυτό κράτησε τόσο νερό η οροφή σ’ εκείνο το σημείο. Δυστυχώς πέσαμε σε μέρα με ακραία καιρικά φαινόμενα και δεν είχαμε πριν την ευκαιρία να δοκιμάσουμε την οροφή, καθώς η κατασκευή του γηπέδου τελείωσε μόλις λίγο καιρό πριν από την έναρξη της διοργάνωσης», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006, Χορστ Σμιντ.

Αυτός που δεν έχασε σε κανένα χρονικό σημείο το χιούμορ του, ήταν ο κονφερανσιέ του γηπέδου, που υποδέχτηκε το απρόσμενο γεγονός παίζοντας στα μεγάφωνα το τραγούδι «Raindrops keep falling on my head» («Σταγόνες της βροχής πέφτουν πάντα στο κεφάλι μου», σε ελεύθερη μετάφραση)!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή