Μέγα ντέρμπι στην πρεμιέρα

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το νέο πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 28 Αυγούστου με ντέρμπι «αιωνίων», Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού! O νταμπλούχος, που λόγω τιμωρίας θα δώσει τους τρεις πρώτους εντός έδρας αγώνες κεκλεισμένων των θυρών (με Πανιώνιο, Ακράτητο και ΠΑΟΚ) λόγω της τιμωρίας που του επιβλήθηκε για τα επεισόδια οπαδών του στον τελικό του κυπέλλου, χαμογέλασε που θα παίξει εκτός έδρας στο ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό. Οσον αφορά στην κλήρωση, για πρώτη φορά δεν μας δόθηκε καλεντάρι, δηλαδή οι ημερομηνίες διεξαγωγής των αγωνιστικών του 27ου επαγγελματικού πρωταθλήματος, καθώς και οι ημερομηνίες κατά τις οποίες δεν θα έχει πρωτάθλημα λόγω αργιών ή υποχρεώσεων της Εθνικής.

Ο Ροναλντίνιο

Την ώρα που ο ήλιος έδυε στην Αττική και βρισκόμασταν σε αναζήτηση δροσιάς καθώς το θερμόμετρο είχε πάρει την ανηφόρα, η παρουσία του Ροναλντίνιο στο «Politia Tennis Club», όπου έγινε χθες βράδυ η κλήρωση του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της νέας περιόδου, μας έκανε να ξεχάσουμε τον… μίνι καύσωνα. O άσος της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Βραζιλίας, ένα εικοσιτετράωρο μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, απεδέχθη την πρόσκληση της ΕΠΑΕ -εισπράττοντας, πάντως, 300.000 ευρώ- να παραστεί στην κλήρωση. Και βέβαια, έδωσε λάμψη στην εκδήλωση, ενώ παράλληλα μας θύμισε κάτι σημαντικό: ότι τα μεγάλα αστέρια είναι απλοί άνθρωποι, προσιτοί, φιλικοί και κυρίως με ένα μεγάλο χαμόγελο να φωτίζει το πρόσωπό τους. Είναι αξιοσημείωτο ότι στους χώρους γύρω απ’ το Club υπήρχαν πολλοί αστυνομικοί και μερικές δεκάδες φίλαθλοι που φορούσαν βραζιλιάνικες εμφανίσεις οι οποίοι περίμεναν υπομονετικά για να υποδεχθούν τον Ροναλντίνιο.

Να σημειωθεί πως η ΕΠΑΕ τίμησε χθες τον Ροναλντίνιο, αλλά και τους Παπαϊωάννου, Κούδα, Δομάζο. Είχαν κληθεί οι Οτο Ρεχάγκελ και Θοδωρής Ζαγοράκης, τους οποίους ήθελε να τιμήσει η Ενωση για τον άθλο της Πορτογαλίας. Αλλά ο πρώτος προτίμησε να παρευρεθεί, μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βασίλη Γκαγκάτση στο γάμο του Αγγελου Χαριστέα στη Θεσσαλονίκη (χθες παντρεύτηκε και ο Γιώργος Καραγκούνης), ενώ απουσίασε και ο Ζαγοράκης, με αποτέλεσμα το βραβείο να πάρει ο παράγοντας της Ομοσπονδίας, Αρης Σταθόπουλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή