Οι… Ρουκέτες έχουν πάντα για στόχο τον Βασίλη Σπανούλη

Οι… Ρουκέτες έχουν πάντα για στόχο τον Βασίλη Σπανούλη

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Χιούστον Ρόκετς επέλεξαν τον Λούθερ Γκαρντ στο νούμερο 24 του εφετινού ντραφτ του NBA, αλλά αυτή η κίνησή τους δεν μεταφράζεται σε αδιαφορία για την απόκτηση του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρό τους.

Ο τζένεραλ μάνατζερ των Ρόκετς, Κάρολ Ντόουσον, με χθεσινές του δηλώσεις διευκρίνισε ότι αυτή η κίνηση δεν έχει σχέση με την περίπτωση του διεθνούς πλέι μέικερ.

«Το γεγονός ότι επιλέξαμε τον Χεντ δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να πάρουμε και τον Σπανούλη. Ελπίζουμε να δώσει το παρών στο σάμερ λιγκ της Μινεάπολης. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να τον δούμε από κοντά». O Σπανούλης έχει ανοιχτή πρόταση να δοκιμασθεί από τους Ρόκετς, ενώ περιμένει τις εξελίξεις στην ελληνική αγορά, καθώς είναι δεδομένο το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για την απόκτησή του.

– O Αρης «έχασε» τον Αλέξη Κυρίτση και προκάλεσε την έντονη αμφισβήτηση των οπαδών του για τις προθέσεις της διοίκησης και του νέου προπονητή του, Ηλία Ζούρου που προσπαθούν να προχωρήσει σε μια σπουδαία μεταγραφή. Στο στόχαστρο του Αρη είναι ένας εκ των κορυφαίων σκόρερ του ιταλικού πρωταθλήματος, ο Νίκολας Ντρου, ο οποίος πραγματοποίησε σπουδαία χρονιά με τη Λιβόρνο.

Ο 24χρονος γκαρντ τελείωσε τη χρονιά με 22,5 πόντους κατά μέσο όρο και μετά πήγε στην Ταού για να τη βοηθήσει στα πλέι οφ. Δεν πρόλαβε όμως, γιατί τραυματίστηκε. O Αρης έχει κάνει πρόταση στον παίκτη, αλλά διαπιστώθηκε οικονομική διαφορά και θα γίνει νέα προσπάθεια.

– O Τράβις Ουότσον απομακρύνεται από τον Πανιώνιο και χθες έληγε η προθεσμία που του είχαν δώσει οι «κυανέρυθροι» για να φέρει πρόταση από άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, αν ήθελε να φύγει έναντι 50.000 ευρώ. O Πανιώνιος έχει στρέψει την προσοχή του στην παραμονή του Νίκου Οικονόμου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή