Τελεσίγραφο στον Φλάβιο

2' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τελεσίγραφο στον Κονσεϊσάο έστειλε και δημοσίως ο Παναθηναϊκός, μιας και τις τελευταίες ημέρες δεν έχει επαφή μαζί του και δεν μπορεί να του το μεταβιβάσει κατ’ ιδίαν.

Σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου της ΠΑΕ που μεταδόθηκε από όλα τα ξένα ειδησιογραφικά πρακτορεία, οι «πράσινοι» θα περιμένουν τον Βραζιλιάνο μέσο μέχρι την Κυριακή. Αν μέχρι τότε δεν έχει ξεκαθαρίσει τη στάση του, η υπόθεση θα κλείσει οριστικά και ο Παναθηναϊκός θα στραφεί σε άλλους στόχους.

Ηδη ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει εξουσιοδοτήσει μάνατζερ να διερευνήσουν σε βάθος την αγορά, την ευρωπαϊκή και αυτήν της Λατινικής Αμερικής, ώστε να εκτιμήσει ο Παναθηναϊκός την προσφορά, για να είναι σε θέση (αν χρειαστεί) να καλύψει άμεσα τις παρενέργειες από τη στάση του Κονσεϊσάο. H ελληνική ομάδα δεν μπορεί να δώσει βάση ούτε σ’ αυτά που της μεταφέρουν οι δύο μάνατζερ του Βραζιλιάνου και το γραφείο που τον εκπροσωπεί στην Τουρκία. Αλλα λέει ο ένας, άλλα ο άλλος και άκρη δεν βγαίνει. Επειδή η επαφή με τους Τούρκους εκπροσώπους του παίκτη είναι πιο εύκολη, από τα όσα λένε τις τελευταίες ημέρες, το συμπέρασμα που έχουν βγάλει οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι πως ούτε αυτοί έχουν… συχνή επαφή με τον πελάτη τους! Εχουν πιαστεί αρκετές φορές «αδιάβαστοι» και δεν εμπνέουν πια εμπιστοσύνη. Αλλωστε, επιλέγουν την τακτική του σκοτσέζικου ντουζ. Πότε βάζουν πάγο και πότε αναθερμαίνουν τις ελπίδες για τη μεταγραφή. Ουσιαστικά, όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες 48 ώρες. H Γαλατασαράι έχει ήδη αρχίσει προετοιμασία κι αν ισχύουν αυτά που λένε οι εκπρόσωποί της, ο Γκέρετς περιμένει αύριο τον Κονσεϊσάο στην Ολλανδία. Αν εμφανιστεί εκεί, η υπόθεση κλείνει οριστικά για τον Παναθηναϊκό. Αν αντιθέτως εμφανιστεί στην Πόλη, όπως εκτιμούν πολλοί, τότε σημαίνει πως θα επιδιώξει να λύσει το συμβόλαιό του για να έλθει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα, πάντως, με Τούρκους δημοσιογράφους, ο χειρισμός του θέματος από τη Γαλατασαράι αποσκοπεί στο να πάρει παραπάνω χρήματα από τον Παναθηναϊκό και όχι να κρατήσει τον παίκτη. H τουρκική ομάδα, εκτιμούν, αντιλήφθηκε πόσο «καίγεται» η ελληνική για να παρουσιάσει τον παίκτη και επιδιώκει να εισπράξει 1,5 εκατ. ευρώ αντί για τις 500 χιλ. της αρχικής συμφωνίας. Από τον Παναθηναϊκό έγινε γνωστό ότι αν πάρουν άμεσα τη διαβεβαίωση του Κονσεϊσάο ότι θέλει πραγματικά να έλθει στην Ελλάδα, είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε νέα διαπραγμάτευση με τους Τούρκους. Αν όχι, δεν θα το ανοίξουν καν το θέμα.

– Ετοιμη να επαναδιαπραγματευθεί με τον Παναθηναϊκό είναι η Ρέιντζερς. Οπως αναφέρεται σε MME της Σκωτίας, επρόκειτο να έλθει χθες στην Αθήνα ο Μάρτιν Μπέιν για να συζητήσει τη μεταγραφή του Κυργιάκου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρέιντζερς είναι διατεθειμένη να προσφέρει τουλάχιστον όσα αρχικά είχε συμφωνήσει με τους «πράσινους». B H καθυστέρηση στην απόφαση έκδοσης απόφασης για την προσφυγή του Φουτσίνι (ζητεί να μείνει ελεύθερος λόγω χρεών από τον ΠΑΟΚ), έχει αποθαρρύνει μεν τον Παναθηναϊκό, αλλά το θέμα παραμένει ανοικτό. H πρωτόδικη απόφαση αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα, όμως όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, θα υπάρξει έφεση και νέα καθυστέρηση. Απόφαση δεν έχει βγει ούτε για την προσφυγή του Σιλά. H FIFA ζήτησε συμπληρωματικά στοιχεία. Οι «πράσινοι» θα τον περιμένουν κι αυτόν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή