Χτυπάει και Τομάσεβιτς

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε ημέρα και σε δύο ανανεώσεις παικτών προχωράει ο Παναθηναϊκός, ισχυροποιώντας το έμψυχο δυναμικό των πρωταθλητών, αλλά προχωρώντας και στην ενίσχυσή του, αφού οι «πράσινοι» έχουν στα «σκαριά» μια μεταγραφή που αποτελεί τον διακαή πόθο των τελευταίων χρόνων. O Ντέγιαν Τομάσεβιτς μπορεί να φορέσει πολύ σύντομα τη φανέλα του «τριφυλλιού» και να γίνει συμπαίκτης του Νίκου Χατζηβρέττα και του Δημήτρη Παπανικολάου, αφού ο μεν πρώτος υπέγραψε διετές συμβόλαιο, ο δε δεύτερος μονοετές, με δικαίωμα του ΠΑΟ για μονομερή ανανέωση και το 2006. O Ζέλικο Ομπράντοβιτς εισηγήθηκε την απόκτηση του Ντέγιαν Τομάσεβιτς, όπως έπραξε και τα τρία προηγούμενα χρόνια, αλλά φαίνεται ότι στη νέα περίοδο, ο στόχος του Σέρβου προπονητή θα υλοποιηθεί. O 32χρονος Σέρβος σέντερ (2.08) έμεινε ελεύθερος από την Παμέσα Βαλένθια και ήδη του έγινε πρόταση από τον Παύλο Γιαννακόπουλο για την υπογραφή διετούς συμβολαίου.

Η χθεσινή ημέρα άρχισε για τον Παναθηναϊκό με τη συνάντηση του αντιπροέδρου της KAE Θανάση Γιαννακόπουλου με τον Νίκο Χατζηβρέττα και τον Δημήτρη Παπανικολάου, ενώ χρειάσθηκε λιγότερο από μία ώρα και για τους δύο παίκτες να συμφωνήσουν στην πρόταση που τους έγινε για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα συνεχίσω στον Παναθηναϊκό, αφού ήταν κάτι που το ήθελα και εγώ και η ομάδα μου», δήλωσε ο Νίκος Χατζηβρέττας, που υπέγραψε 2ετές συμβόλαιο και συνέχισε. «Είμαι δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό και σε αυτό το διάστημα έχω περάσει πολύ όμορφα, έχω πάρει τίτλους και έχω παίξει και σ’ ένα φάιναλ φορ. Θέλω να δώσω ακόμη περισσότερα στην ομάδα μου στο μέλλον και να την βοηθήσω να πάρει όσο πιο πολλούς τίτλους γίνεται, αφού ο Παναθηναϊκός είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί και έχω και εγώ τις ίδιες φιλοδοξίες».

Ο Δημήτρης Παπανικολάου χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ως την οικογένειά του και πιστεύει ότι η πλειοψηφία του κόσμου θα συνεχίσει να τον στηρίζει: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εξέλιξη αυτή της παραμονής μου. Θεωρώ πλέον τον Παναθηναϊκό οικογένειά μου, τόσο η διοίκηση και το προπονητικό τιμ όσο και οι συμπαίκτες μου, αλλά και η πλειοψηφία του κόσμου, με στήριξαν αυτά τα δύο χρόνια που είμαι στην ομάδα. Τη νέα χρονιά θα προσπαθήσω ακόμη περισσότερο να βοηθήσω την ομάδα μου μέσα στους αγωνιστικούς χώρους για την κατάκτηση ακόμη περισσότερων τίτλων, που αποτελούν και για μένα επιθυμία».

Ηδη, ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει την παραμονή εφτά παικτών (Αλβέρτης, Καλαϊτζής, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης, Παπανικολάου, Χατζηβρέττας, Λάκοβιτς), ενώ έπεται η παραμονή των Σκεπάνοβιτς, Μπατίστ και Σάκοτα.Γ. B.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή