«Επίθεση» Ολυμπιακού για τον Κωνσταντίνου

«Επίθεση» Ολυμπιακού για τον Κωνσταντίνου

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί στον Ολυμπιακό να αποφεύγουν -και δικαιολογημένα- να δημοσιοποιήσουν τους μεταγραφικούς τους στόχους, ωστόσο πηγές επιμένουν ότι σε περίοπτη θέση βρίσκεται το όνομα του Μιχάλη Κωνσταντίνου. O Κύπριος επιθετικός του Παναθηναϊκού είναι από σήμερα και… τυπικά ελεύθερος να διαπραγματευθεί τη μεταγραφή του σε όποια ομάδα επιθυμεί, χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα για την πρώην του, πλέον, ομάδα, τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, ακόμη και στη διάρκεια της ημέρας να γίνει επαφή ανάμεσα στους «ερυθρολεύκους» και τον Κύπριο ποδοσφαιριστή, ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για την απόκτησή του. Πλην του Κωνσταντίνου, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τροντ Σόλιντ έχει ζητήσει την απόκτηση του 27χρονου Βέλγου επιθετικού Εμίλ Μπενζά. Ωστόσο, υπάρχουν προβλήματα για να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα». Το μεγαλύτερο σχετίζεται με το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ που ζητάει το Αμβούργο για να τον παραχωρήσει.

Την ίδια ώρα, ο Νορβηγός επιθετικός Τόρε Αντρε Φλο, ο οποίος φέρεται να είναι στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, αποτελεί στόχο της Νιούκαστλ και της ΚΠΡ. Πληροφορίες απ’ την Αγγλία αναφέρουν ότι η Νιούκαστλ αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Νορβηγό, ο οποίος θα ήθελε πολύ να επιστρέψει στην Πρέμιερσιπ (έχει αγωνιστεί σε Τσέλσι, Σάντερλαντ, αλλά και στη Σκωτία με τους Ρέιντζερς). Ενας εκ των μάνατζερ του 32χρονου επιθετικού, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε με τη Σιένα στο Καμπιονάτο, Γκούναρ Μάρτιν Κιένερ, δήλωσε σχετικώς: «O Τόρε έχει ακόμη σπίτι στην περιοχή του Ασκοτ και θα έλεγα ότι όποια ομάδα από την Αγγλία θα ήθελε να τον αποκτήσει, είναι εφικτό. Πιστεύω ότι θα ήταν πολύ ευχαριστημένος να επιστρέψει στο αγγλικό ποδόσφαιρο, κάτι που αποτελεί την πρώτη επιλογή του. Μου έχει πει άλλωστε ότι αν είναι δυνατόν, επιθυμεί μεταγραφή σε ομάδα από την Αγγλία».

Για τον χώρο της μεσαίας γραμμής προστέθηκε το όνομα του Βέλγου Βάλτερ Μπασέτζιο της Αντερλεχτ. Οσον αφορά στην αγορά της Λατινικής Αμερικής και δη της Βραζιλίας, ο Τροντ Σόλιντ δεν δείχνει… ζεστός για την απόκτηση ενός παίκτη από εκεί…

Οσον αφορά στον Κριστιάν Βιέρι, ένα όνομα που σύμφωνα με τους Ιταλούς φλέρταρε ο Ολυμπιακός φαίνεται να καταλήγει στη Γιουβέντους, ως αντικαταστάτης του Νταβίντ Τρεζεγκέ, ο οποίος θα παραχωρηθεί στην Τσέλσι. Δημοσιεύματα στην Ιταλία αναφέρουν ότι η Γιουβέντους φέρεται να είναι έτοιμη να πουλήσει τον Νταβίντ Τρεζεγκέ στην Τσέλσι έναντι ενός υψηλού ποσού και μέρος αυτών των χρημάτων θα χρησιμοποιηθεί για να αποκτηθεί ο Βιέρι, του οποίου είναι μεγάλος θαυμαστής ο Φάμπιο Καπέλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή