Για μια θέση στα ημιτελικά

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ. Στο καταπράσινο και πολύ όμορφο Βελιγράδι φιλοδοξεί να γράψει μια νέα σελίδα στην ιστορία της η εθνική ομάδα βόλεϊ ανδρών. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρίσκεται από χθες στην πρωτεύουσα της Σερβίας – Μαυροβουνίου προκειμένου να πάρει μέρος στον δεύτερο όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Στόχος τόσο των ομοσπονδιακών προπονητών, Κώστα Χαριτωνίδη και Αρη Αγγελόπουλου, όσο και των διεθνών μας είναι σε πρώτη φάση η είσοδος στις έξι καλύτερες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου και στη συνέχεια να κλείσουν «εισιτήρια» για τους ημιτελικούς της διοργάνωσης, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν στη Ρώμη. Πρώτος αντίπαλος των αθλητών μας θα είναι αύριο η Ολλανδία. Ηδη, στο Βελιγράδι βρίσκονται, επίσης, οι εθνικές ομάδες της Γαλλίας, της Ολλανδία, της Τσεχίας και της Ισπανίας, οι οποίες μαζί με την «οικοδέσποινα» συμμετάσχουν στον B΄ όμιλο.

«Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και εμείς ποντάρουμε πολύ στο πρώτο παιχνίδι με τη Ολλανδία. Μια καλή αρχή σε βοηθάει και για τη συνέχεια», μας είπε ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Χαριτωνίδης.

Στο Βελιγράδι οι καιρικές συνθήκες θυμίζουν ελληνικό φθινόπωρο. H εθνική ομάδα πραγματοποίησε χθες το απόγευμα την πρώτη της προπόνηση στην κεντρική σάλα του γηπέδου «Arena Beograd», όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες. Παρόλο, που η αισιοδοξία είναι διάχυτη στην εθνική ομάδα, ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Χαριτωνίδης δεν κρύβει ότι υπάρχει και λίγο άγχος. «Είναι λογικό πριν από την έναρξη μιας τόσο σημαντικής διοργάνωσης να αγχωνόμαστε», υπογράμμισε, ενώ έχρισε φαβορί του B΄ ομίλου την ομάδα Σερβίας – Μαυροβουνίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή