Στην AEK υπέγραψε ο Κόπενραθ

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παίκτης της AEK για τα δύο επόμενα χρόνια θα είναι ο Αμερικανός σέντερ Τέιλορ Κόπενραθ (23 χρ., 2.06), ο οποίος επέλεξε την ελληνική ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, ύστερα από την ολοκλήρωση των σπουδών του στο κολέγιο του Βερμόντ. O Κόπενραθ αποτελεί και τον πρώτο ξένο της «Ενωσης», που ψάχνει ακόμη έναν Αμερικανό περιφερειακό.

Στο κολέγιο του Βερμόντ, οι διακρίσεις του Κόπενραθ είναι πολλές. Δύο φορές στην καλύτερη πεντάδα της American East Conference – AEC (2003, 2005), καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος στην ίδια περιφέρεια το 2002 και μέλος της καλύτερης πεντάδας των ρούκι της ίδιας σεζόν. Κέρδισε τον τίτλο της περιφέρειας του κολεγίου, πριν από δύο χρόνια, αλλά κι εφέτος, ενώ ήταν καλύτερος παίκτης της περιφέρειας τις ίδιες χρονιές.

Οταν αποφοίτησε, δοκίμασε την τύχη του σε δύο τουρνουά πριν από το ντραφτ και σ’ ένα καμπ των Μπόστον Σέλτικς, τον Ιούλιο.

– Στον Ηρακλή, ο προπονητής Ντράγκαν Ράτσα υποδέχτηκε χθες τον Αμερικανό Λαβέλ Φέλτον, που έφτασε στη Θεσσαλονίκη, ενώ κατέληξε και στην απόκτηση του Κροάτη Βλαντιμίρ Αντζούλοβιτς (27 χρ., 1.88),  ο οποίος αγωνιζόταν στην ουγγρική Ντεμπρετσένι.

Τη φανέλα του «γηραιού» θα φοράει την επόμενη σεζόν και ο Σέρβος Σάσα Στεφάνοβιτς (30 χρ., 1.88), που ενίσχυσε πέρυσι την τουρκική Τουρκ Τέλεκομ.

Εκτός από τον παρτενέρ του Λαβέλ Φέλτον που θα είναι, επίσης, σέντερ, ο Ντράγκαν Ράτσα βρίσκεται στην αναζήτηση κι ενός κοινοτικού φόργουορντ, με τον Κροάτη Ιβο Γιοσίποβιτς (30 χρ., 2,05) να έχει προταθεί και να εξετάζεται.

– Τον Σωτήρη Καραποστόλου απέκτησε ο Μακεδονικός, αφού ο παίκτης έλυσε τη συνεργασία του με τον Αρη. Στην Κοζάνη έφθασε χθες και ο Αμερικανός Ελτον Μπράουν.

– O Μπόγιαν Μαλέσεβιτς (25 χρ.,1.98) βρίσκεται στο στόχαστρο του Μπάνε Πρέλεβιτς που περιμένει την κατάληξη του δανεισμού του Βασίλη Ξανθόπουλου από τον Παναθηναϊκό. O Μαλέσεβιτς έχει αγωνισθεί στη Σκόντο Ρίγα και στη Χάποελ Ιερουσαλήμ. Μπορεί οι Χένιακ και Μάνστε να έχουν τεθεί από χθες το απόγευμα στη διάθεση του Μπάνε Πρέλεβιτς λίγες ώρες μετά την άφιξή τους στη Θεσσαλονίκη, όμως, οι δύο Κροάτες παίκτες του «Δικεφάλου» θα υπογράψουν τα συμβόλαιά τους, αφού πρώτα περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή