Σύγχυση από την κυβέρνηση στο «Στοίχημα»

Σύγχυση από την κυβέρνηση στο «Στοίχημα»

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σύγχυση και πολλά ερωτήματα προκύπτουν από τη δρομολόγηση της εισαγωγής των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος στο κουπόνι του «Στοιχήματος».

Κατά τη χθεσινή συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Ορφανού, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Κόκκαλη, έγινε από κοινού προσπάθεια να υποβαθμιστεί το ασυμβίβαστο που προκύπτει από τη σύμβαση του ΟΠΑΠ με την Ιντραλότ, εταιρεία συμφερόντων Κόκκαλη. H κυβέρνηση είχε δεσμευτεί ότι μέχρι τη λήξη της σύμβασης του ΟΠΑΠ με την Ιντραλότ (Ιανουάριος του 2007) δεν πρόκειται να ακολουθήσει ο Ολυμπιακός την ένταξη των υπόλοιπων ελληνικών ομάδων στον διαγωνισμό του «Στοιχήματος», αλλά μετά τη χθεσινή συνάντηση, το θέμα έμεινε ανοικτό. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαδικασίες ένταξης των ελληνικών ομάδων στο κουπόνι του «Στοιχήματος» θα έχουν ολοκληρωθεί πριν από την 3η αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος, στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή