Αμυντική ενίσχυση στη Ρεάλ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου η Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποίησε τη μεταγραφή που την… έκαιγε από τις αρχές του καλοκαιριού. Με τα χρήματα που πήρε από τη Νιούκαστλ για την παραχώρηση του Μάικλ Οουεν, συμφώνησε για την απόκτηση του Σέρχιο Ράμος από την ομάδα της Σεβίλλης, από την οποία είχε αποκτήσει τον περασμένο μήνα και το Βραζιλιάνο Ζούλιο Μπαπτίστα. Το ποσό που εισέπραξε η ομάδα της Ανδαλουσίας είναι μεταξύ 25 και 27 εκατ. ευρώ, ενώ με τον παίκτη η Ρεάλ είχε συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό, περιμένοντας μήπως η διοίκηση της Σεβίλλης ρίξει τις οικονομικές τις απαιτήσεις, πράγμα που τελικά δεν έγινε.

– Δυο ποδοσφαιριστές που μέχρι χθες ανήκαν στο έμψυχο δυναμικό της αγγλικής Μίντλεσμπρο δεν θα βρεθούν τελικά στον δρόμο της Ξάνθης για τα παιχνίδια στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Αρχικά, ο Τζόζεφ Ντεζιρέ Τζομπ δόθηκε δανεικός για την ερχόμενη περίοδο στην Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας. H αλήθεια είναι ότι ο Καμερουνέζος επιθετικός δεν θα είχε τις ευκαιρίες που ήθελε με ανταγωνιστές τους Βίντουκα, Χάσελμπαϊνκ και Αγιεγκμπένι. H «Μπόρο» παραχώρησε και τον Ολλανδό Μίκαελ Ράιζιγκερ στην Αϊντχόβεν. Στα 32 του, ο βετεράνος δεξιός αμυντικός επιστρέφει στην πατρίδα του για να παίξει με την περυσινή ημιφιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ. Τέλος, ο Στιούαρτ Ντάουνινγκ δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την αγγλική ομάδα τουλάχιστον για το πρώτο ματς με την Ξάνθη λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή