Κάθαρση στην AEK από τον Νικολαΐδη

Κάθαρση στην AEK από τον Νικολαΐδη

2' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γροθιά στο μαχαίρι τράβηξε ο Ντέμης Νικολαΐδης για να υποδηλώσει τη θέλησή του να απομονώσει όλους αυτούς που δημιουργούν προβλήματα στην AEK με την επεισοδιακή τους συμπεριφορά. Μετά την κασέτα των επεισοδίων στο γήπεδο του Ατρομήτου που έστειλε με δική της πρωτοβουλία στην αστυνομία, η ΠΑΕ AEK κατονόμασε με ανακοίνωσή της ως δράστες των επεισοδίων δύο οπαδούς της ομάδας, μέλη της «Ορίτζιναλ», ενώ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφικό υλικό και βίντεο, προκειμένου να αναγνωριστούν και οι υπόλοιποι!

Οι κινήσεις αυτές είναι ουσιαστικά η κήρυξη του «πολέμου» στην «Ορίτζιναλ», τους πιο ένθερμους οργανωμένους οπαδούς της AEK, συνοδοιπόρους με τον Ντέμη Νικολαΐδη στην προσπάθεια αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΠΑΕ, οι σχέσεις με τους οποίους άλλαξε όταν προέκυψαν διαφωνίες σε μεγάλα ζητήματα, όπως το πού πρέπει να γίνει το νέο γήπεδο της AEK. Πέρυσι, οι οργανωμένοι οπαδοί της AEK ήταν παράδειγμα προς μίμηση, αλλά ακριβώς επειδή άλλαξε αυτό στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, ο Νικολαΐδης έκρινε ότι «έλαβε μήνυμα» και αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση. Λόγω των εξελίξεων αυτών, η αστυνομία αποφάσισε να πάρει έκτακτα μέτρα ασφαλείας για τον Νικολαΐδη και τα μέλη της οικογένειάς του…

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Για τη διοίκηση της AEK, το να είσαι κατά της βίας σημαίνει και να μην τη συγκαλύπτεις σε καμία περίπτωση, ακόμη -και κυρίως- όταν προέρχεται από φιλάθλους της ομάδας σου. Για τον λόγο αυτό, δίνουμε σήμερα στη δημοσιότητα φωτογραφικό και video υλικό από τα επεισόδια της Δευτέρας, ώστε να μην μπορεί κανείς να συγκαλυφθεί πίσω από την AEK και τους φιλάθλους της, να μην μπορεί κανείς να κρυφτεί πίσω από την ανωνυμία. Το υλικό αυτό παραδώσαμε και στην αστυνομία. Το ίδιο θα πράξουμε και σε κάθε ανάλογη περίπτωση στο μέλλον. H ΠΑΕ AEK δηλώνει επίσης ότι θα αποζημιώσει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας σε περίπτωση τιμωρίας της έδρας μας. Ακόμη, θα κινηθεί με μηνύσεις και αγωγές κατά των κ. Λεωνίδα Ρέστη και Αγησίλαου Κιντώνη που αναγνωρίζονται να συμμετέχουν στα επεισόδια, αλλά και κατά παντός υπευθύνου. Στους δύο παραπάνω θα απαγορευτεί η είσοδος σε κάθε εκδήλωση της ομάδας. Θεωρούμε επίσης, ότι συνυπεύθυνοι για τα επεισόδια δεν είναι μόνον όσοι αναγνωρίζονται στο φωτογραφικό υλικό, αλλά και όλοι οι φίλαθλοί μας που οργανωμένα εισήλθαν στη θύρα 5 διότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται ρητά από τον αθλητικό νόμο.

Αντίθετα, οφείλουμε να συγχαρούμε τους φιλάθλους μας που μετακινήθηκαν οργανωμένα και παρακολούθησαν τον αγώνα από τη θύρα 2, καθώς και τους μεμονωμένους φιλάθλους μας που αγόρασαν εισιτήρια σε άλλες θύρες, οι οποίοι δεν δημιούργησαν το παραμικρό πρόβλημα. Ως διοίκηση της ΠΑΕ AEK θέτουμε ως απόλυτη προτεραιότητα να μην ξαναζήσουμε σε αγώνα της ομάδας μας καταστάσεις σαν και αυτές όπου κινδυνεύουν ακόμα και μικρά παιδιά. Αυτό θα το πετύχουμε, οποιοδήποτε και αν είναι το κόστος για την ομάδα μας κι εμάς τους ίδιους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή