Αισιοδοξούν για δικαίωση

2' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την επόμενη εβδομάδα τα… σπουδαία σχετικά με την υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει περίπου 1.350 οπαδών του Ολυμπιακού, οι οποίοι ζητούν να τους επιτραπεί η είσοδος στις εξέδρες του γηπέδου Καραϊσκάκη, στους κεκλεισμένων των θυρών αγώνες με τον Πανιώνιο, τον Ακράτητο και τον ΠΑΟΚ. Οι νταμπλούχοι έχουν τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια οπαδών τους στον τελικό του κυπέλλου με τον Αρη. Ωστόσο, οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας οι οποίοι έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη αισιοδοξούν ότι θα κερδίσουν τη δικαστική μάχη.

Η αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων εκδικάσθηκε χθες το πρωί, αλλά η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί την επόμενη εβδομάδα. Την υπερασπιστική γραμμή των κατόχων διαρκείας στήριξαν καθηγητές πανεπιστημίων, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός και η ΠΕΦΟ. Ολοι ζήτησαν από το τακτικό δικαστήριο να κρίνει αντισυνταγματικές τις συγκεκριμένες αποφάσεις. Φυσικά, στο πλευρό των 1.350 κατόχων διαρκείας βρίσκεται η ΠΑΕ Ολυμπιακός… Υπενθυμίζεται ότι ανάλογες προσπάθειες στο παρελθόν έχουν πέσει στο κενό.

Ωστόσο, αν δικαιωθούν, θα δημιουργηθεί δεδικασμένο, δίνοντας το δικαίωμα και στους 19.000 κατόχους διαρκείας των «ερυθρολεύκων» να μπουν στο γήπεδο στους αγώνες με τον Πανιώνιο, τον Ακράτητο και τον ΠΑΟΚ. Το ίδιο ισχύει και για τους κατόχους διαρκείας άλλων ομάδων που έχουν τιμωρηθεί με ποινή κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε χθες στην UEFA τη λίστα με τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Δηλώθηκε και ο νεαρός Λισγάρας ως γηγενής, μαζί με τους Καστίγιο και Ντουγέρογλου. Οι Πατσατζόγλου και Βενετίδης έμειναν εκτός λίστας, καθώς κρίθηκαν ανέτοιμοι λόγω της εγχείρησης στην οποία έχουν υποβληθεί. Από την αποστολή του Τσάμπιονς Λιγκ έμειναν εκτός και οι Κυριάκος, Φιλιππάκος, Κουλουχέρης. Συμπεριελήφθη, πάντως, ο νεαρός Αρμένιος Χοβανισιάν αλλά και ο Βραζιλιάνος Ντακόλ.

Οι παίκτες που δηλώθηκαν είναι οι: Νικοπολίδης, Λέμενς, Γιάννου, Μαυρογενίδης, Πάντος, Ανατολάκης, Μπουλούτ, Κωστούλας, Σούρερ, Βάλλας, Τζόρτζεβιτς, Γεωργάτος, Χοβανισιάν, Καφές, Καψής, Μάριτς, Ριβάλντο, Στολτίδης, Ταραλίδης, Τουρέ, Μπαμπανγκίντα, Ντ’ Ακόλ, Ντάνι, Κωνσταντίνου και Οκκάς. Στη λίστα B’ (παίκτες που γεννήθηκαν απ’ το 1984 και μετά) βρίσκονται οι: Ντουγέρογλου, Καστίγιο και Λισγάρας.

Το πρωί η ομάδα του Ολυμπιακού δίχως τους διεθνείς αναχωρεί για την Κρήτη, όπου το απόγευμα θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη σε φιλικό παιχνίδι που θα φιλοξενηθεί στο Παγκρήτιο και θα αρχίσει στις 6.15 μ.μ. (απ’ ευθείας μετάδοση από τη NET). Οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν το Σάββατο στις 10 το πρωί, ενώ την Κυριακή θα έχουν ρεπό. Από τον Ολυμπιακό ανακοινώθηκε ότι ο Ανδρέας Νινιάδης αναλαμβάνει χρέη σκάουτερ στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

– Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ολυμπιακός πληροφορεί τα μέλη της ομάδας ότι σήμερα λήγει η παράταση που είχε δοθεί για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.Νικοσ Γαβαλασ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή