ΠΑΟ: έφεση μόνο στην ποινή του Μόρις

ΠΑΟ: έφεση μόνο στην ποινή του Μόρις

2' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόνο για τον Μόρις ακολουθεί τον δρόμο της έφεσης ο Παναθηναϊκός κατά της πρωτόδικης ποινής των έξι αγωνιστικών, με στόχο το πέταγμα της φανέλας στον διαιτητή να χαρακτηρισθεί ως ανάρμοστη συμπεριφορά και να τιμωρηθεί η πράξη του Νοτιοαφρικανού με μία (πρόσθετη) αγωνιστική, όπως συνέβη πέρυσι στην Ξάνθη, όταν ο Νικοπολίδης πέταξε τα γάντια του στον ίδιο διαιτητή (Μπριάκο), λέγοντας μάλιστα ότι «ο επόπτης είχε δόλο». Αν η ποινή μειωθεί κατά μία αγωνιστική, ο Μόρις θα παίξει στο ντέρμπι με την AEK, ειδάλλως θα χάσει σχεδόν τον μισό πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Αντίθετα, στην περίπτωση του Κώτσιου, τα όσα γράφονται στο φύλλο αγώνα είναι «φωτογραφικά» και δεν αφήνουν περιθώρια μείωσης της ποινής των τριών αγωνιστικών, οπότε δεν θα γίνει έφεση. O 29χρονος αμυντικός θα χάσει τα παιχνίδια με Ιωνικό, Λεβαδειακό, Πανιώνιο και θα επιστρέψει στο ματς με την Καλλιθέα. Εφεση δεν θα γίνει ούτε στην ποινή της μιας αγωνιστικής για το OAKA κι αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι τότε, ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα επιστρέψει σε ενάμιση μήνα στο πλευρό της ομάδας! H διοίκηση δεν πρόκειται να κάνει έφεση για την ποινή της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και ήδη αποφάσισε (για τον φόβο των… Ιουδαίων) να μην ζητήσει τα εισιτήρια που δικαιούται για το παιχνίδι με τον Ιωνικό στη Νεάπολη. Αν ακολουθήσει την ίδια πολιτική και δεν ζητήσει εισιτήρια στα επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια, τότε οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα ξαναδούν από κοντά την ομάδα τους στο πρωτάθλημα στις 16 Οκτωβρίου, στο παιχνίδι με τον Ακράτητο στο OAKA. Κι αυτό γιατί μετά τον αγώνα με τον Ιωνικό, ακολουθούν ο (επίσης εκτός έδρας) με τον Λεβαδειακό, ο κεκλεισμένων των θυρών με τον Πανιώνιο και αυτός με την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο».

Η απουσία του Μόρις και του Κώτσιου αναγκάζει τον Μαλεζάνι να ψάξει για το αντίδοτο στο κέντρο της άμυνας, αρχής γενομένης από το αυριανό φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο. Είναι παιχνίδι που γίνεται στο πλαίσιο της μεταγραφής του Χαραλαμπίδη και βρίσκει τους «πράσινους» να έχουν σημαντικά προβλήματα απουσιών. Στον αγώνα θα πάρει μέρος και ο Νίλσον. Πέρα από τις «αλχημείες» στο κέντρο της άμυνας για να δει κατά κάποιο τρόπο το πώς θα καλύψει το κενό των Μόρις Κώτσιου, ο Μαλεζάνι θα… βαφτίσει κάποιους παίκτες τους επιθετικούς, διότι δεν υπάρχει στη διάθεσή του ούτε ένας. Οι πέντε βασικοί (Ολισαντέμπε, Γκέκας, Παπαδόπουλος, Μάντζιος, Τόργκελε) είναι διεθνείς ενώ ο νεαρός Κρητικός τραυματίας! Επόμενο είναι λοιπόν με τόσες απουσίες (συνολικά 14 διεθνών), το παιχνίδι αυτό να αντιμετωπίζεται περισσότερο σαν αγγαρεία.

Β Σε αντίθεση με το πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός ζήτησε 2.000 εισιτήρια από την Ουντινέζε και αναμένεται να τα διαθέσει όλα στον αγώνα της πρεμιέρας στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο «Φρίουλι».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή