ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ

«Να παίξουν αυτό που ξέρουν»

Αισιόδοξος για νίκη της Εθνικής στο Καζακστάν εμφανίστηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Νίκος Καραγεωργίου στο epo.gr: Οι παίκτες οφείλουν να συγκεντρωθούν σε αυτό που ξέρουν να κάνουν καλά: να παίζουν καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουν αποτελέσματα. Δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αυτά τα παιδιά έχουν μεγάλες δυνατότητες και κάλλιστα μπορούν να τις αξιοποιήσουν. Το απέδειξαν πριν από ένα χρόνο στην Πορτογαλία. Ωστόσο, η ήττα από τη SKODA Ξάνθη στην πρεμιέρα φαίνεται ότι έχει «πειράξει» τους παίκτες του ΠΑΟΚ περισσότερο απ’ όσο αρχικά περίμενε ο Νίκος Καραγεωργίου που προσπαθεί να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Αύριο Λεβαδειακός – Ιωνικός

Ολοκληρώνεται αύριο η 1η αγωνιστική της A΄ Εθνικής με τον αγώνα ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Ιωνικό. Οπως ανακοίνωσε η ΕΠΑΕ, το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς και θα αρχίσει στις 5 μ.μ. (απευθείας μετάδοση από τον ΑLΡΗΑ).

ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΟΝΕ

Νέα παράταση

Παράταση στην αγωνία για τον νεαρό ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κονέ, τον οποίο διεκδικούν η AEK και ο Ολυμπιακός. Οπως ανακοίνωσε χθες η ΕΠΟ, η Επιτροπή Ιδιότητας – Μετεγγραφών της ΕΠΟ κατά την τελευταία της συνεδρίαση αποφάσισε την αναβολή της συζήτησης της υπόθεσης έκδοσης δελτίου του ποδοσφαιριστή Κονέ Παναγιώτη, μετά και την από 29/8/2005 έφεση του ποδοσφαιριστή και της ΠΑΕ AEK κατά της απόφασης του Δ.Σ. της ΕΠΑΕ, έως την έκδοση απόφασης από την Επιτροπή Εφέσεων.

ΕΠΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Εως τις 20/9 οι ελεύθεροι

Το καθεστώς που ισχύει για τους άνεργους ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα να μεταγραφούν μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου, διευκρίνισε με χθεσινή της ανακοίνωση η ΕΠΟ: Μέχρι τις 20/9/2005 μπορούν να μεταγράφονται στις ΠΑΕ ποδοσφαιριστές: α) Ελληνες επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που ήταν ελεύθεροι στις 30 Ιουνίου 2005 και δεν υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο κατά τη μεταγραφική περίοδο Ιουλίου – Αυγούστου 2005. β) Κοινοτικοί ή αλλοδαποί ποδοσφαιριστές που ήταν ελεύθεροι στη χώρα που είχαν το τελευταίο επαγγελματικό συμβόλαιο πριν από την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου της χώρας αυτής. γ) Επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που έμειναν ελεύθεροι με απόφαση δικαιοδοτικού οργάνου με υπαιτιότητα της ομάδας κατά το χρονικό διάστημα από 20 Αυγούστου έως 30 Αυγούστου 2005.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Πλούσιο Σαββατοκύριακο

ΣΑΒΒΑΤΟ: Ποδόσφαιρο, 7.15 μ.μ. Γεωργία – Ουκρανία (Alpha), 9 μ.μ. Τουρκία – Δανία (Alpha), 9.45 μ.μ. Σλοβενία – Νορβηγία (Super Sport 2), 10 μ.μ. Γαλλία – N. Φερόε (Super Sport 1). Βόλεϊ, ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών: 7 μ.μ. Ισπανία – Ελλάς (ET1). Μπιτς Βόλεϊ: 9 μ.μ. Παγκόσμιο τουρνουά Αθήνας (ET1). Τένις: 6.30 μ.μ. Αμερικάνικο Οπεν (Eurosport ).

KYPIAKH: ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, A΄ Εθνική: 5 μ.μ. Λεβαδειακός – Ιωνικός (Alpha), Βόλεϊ, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: 9.30 μ.μ. Σερβία / Μαυροβούνιο Ελλάς (ET1). Μπιτς Βόλεϊ: 12 π.μ. Παγκόσμιο Τουρνουά Αθήνας (ET1). Τένις: 6.30 μ.μ. Αμερικάνικο Οπεν (Eurosport). Φόρμουλα 1: 2.30 μ.μ. Γκραν Πρι Ιταλίας. Στίβος: 00.50 IAAF Golden League 2005, Βερολίνο (ANT1).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή