Ραντεβού με το όνειρο ο Αθηναϊκός

Ραντεβού με το όνειρο ο Αθηναϊκός

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το όνειρο (την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ του χάντμπολ ανδρών) πραγματικότητα θέλει να κάνει ο Αθηναϊκός, που σήμερα στην Ολλανδία θ αντιμετωπίσει τη Φόλενταμ, στον πρώτο αγώνα της προκριματικής φάσης της διοργάνωσης.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας, Γιώργος Κρανάκης, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει στη διάθεσή του τους Νταμιάνοβιτς, Κουλούρη, Μαγκαφουράκη, Μπένε, Κωνσταντίνου, Τρουπή, Ευσταθιάδη, Γλουσσίδη, Μάξιτς, Λεωνίδα, Μακρή, Ριγανά, Μαρτάνοβιτς, Προκοπίου, Γουτς, Κοκκώνη και Γκλαβόπουλο.

«Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι που θα δώσουμε για τη φετινή περίοδο και μάλιστα εκτός έδρας. Εμείς τώρα ολοκληρώσαμε την προετοιμασία μας και δεν γνωρίζουμε πώς θα αντιδράσει η ομάδα στην πίεση του αγώνα. Σίγουρα πρόκειται για δύσκολη αναμέτρηση, το αποτέλεσμα της οποίας θα παίξει σημαντικό ρόλο για την πρόκριση. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να περάσουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», δήλωσε ο Κύπριος παίκτης του Αθηναϊκού, Μάριος Ευσταθιάδης.

Η ρεβάνς θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στον Βύρωνα. H ομάδα που θα προκριθεί από αυτό το ζευγάρι θα ενταχθεί στον B’ όμιλο της διοργάνωσης, μαζί με τις Τσέλιε (Σλοβενία), Σάβεχοφ (Σουηδία) και Λεόν (Ισπανία). Παρών στον αγώνα θα είναι και ο δήμαρχος του Βύρωνα, Νίκος Χαρδαλιάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή