«Ζαλισμένος» ο Αρης από τον αποκλεισμό

«Ζαλισμένος» ο Αρης από τον αποκλεισμό

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O υποβιβασμός του Αρη στη δεύτερη εθνική κατηγορία για πολλούς ήταν το φινάλε σε ένα κατήφορο που δεν ήθελαν να παραδεχτούν στη διάρκεια της περυσινής περιόδου. Τελικά, ο νόμος του Μέρφι επαληθεύτηκε για ακόμη μία φορά και αποδείχθηκε ότι πάντα υπάρχουν και χειρότερα.

Η ήττα – αποκλεισμός από τον Πανθρακικό στο Κύπελλο Ελλάδος έδειξε ότι η ελεύθερη πρώτη των «κιτρινόμαυρων» συνεχίζεται και κανείς δεν ξέρει πώς θα σταματήσει.

Η διοικούσα επιτροπή, για ακόμη μία φορά αναζητεί λύσεις, με την ελπίδα αυτή τη φορά να βρεθούν. Φαίνεται όμως ότι δύσκολα θα ορθοποδήσει η ομάδα χωρίς άμεσες αλλαγές και δεν είναι τυχαίο ότι ο Λάμπρος Σκόρδας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αντιδήμαρχο Θεσσαλονίκης, Σταμάτη Καραμανλή, ύστερα από τις δηλώσεις του τελευταίου ότι υπάρχει έτοιμη λύση για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο. Βέβαιο είναι ότι το πρόβλημα δεν θα εξαλειφθεί με την απομάκρυνση του Μάρτιν Κοούζελα. O Φινλανδός προπονητής, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι πολύ πιθανό να χρεωθεί τον αποκλεισμό της ομάδας από τον Πανθρακικό και να δει την πόρτα της εξόδου.

Πάντως, η διοικούσα επιτροπή, ύστερα από μία άτυπη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου τα ξημερώματα της Παρασκευής, γνωστοποίησε την πρόθεσή της να παραχωρήσει τις μετοχές σε κάθε ενδιαφερόμενο μέχρι την 6η του μηνός. Παράλληλα στην ανακοίνωση που εξέδωσε δεν παρέλειψε να κάνει λόγο για «ομηρεία της ομάδας από MME, φιλάθλους ή παράγοντες που έχουν καλύτερη λύση». Δύσκολη αποστολή φυσικά έχουν και οι ποδοσφαιριστές του Αρη, οι οποίοι έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την τραγική εικόνα της ομάδας. Οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, μιας και πλησιάζει ο πρώτος αγώνα για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ με τη Ρόμα και η παρέα του Φραντσέσκο Τότι έχει δείξει ότι δεν αστειεύεται και μια ευρωπαϊκή σφαλιάρα θα έφερνε την ομάδα ακόμη πιο κοντά στο χείλος του γκρεμού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή