Καθε Μερα Κυριακη

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να λοιπόν που ένας μεγάλος έρωτας πάει να μετατραπεί σ’ ένα μεγάλο μίσος. Οπως ακριβώς και στη σχέση ενός ζευγαριού -όταν ο ένας «προδώσει» τον άλλον- έτσι ακριβώς και σ’ αυτήν του Ντέμη Νικολαΐδη με τα παιδιά της Original, η αγάπη τείνει να γίνει έχθρα. Διότι η μία πλευρά πιστεύει πως την «πρόδωσε» η άλλη.

Ναι, μην παραξενεύεστε. Οπως ακριβώς θεωρούν «προδότη», τον Θεμιστοκλή πλέον γι’ αυτούς, Νικολαΐδη, έτσι και ο πρόεδρος της ΠΑΕ θεώρησε πως «προδόθηκε» από τα δικούς του, όταν τους είδε να πρωτοστατούν στα επεισόδια του Περιστερίου. Αυτούς που την προηγούμενη περίοδο στάθηκαν δίπλα του, ύψωσαν τη φωνή τους και σκέπασαν όποια «γκρίνια» ακούστηκε εναντίον του. Αυτούς που είχαν μετατρέψει σε «ναό» το Ολυμπιακό Στάδιο και αποτελούσαν το καλό παράδειγμα για όλους τους φιλάθλους που θέλουν να πηγαίνουν με τις οικογένειές τους στις εξέδρες.

Τι όμως άλλαξε και τα «αρνάκια» έγιναν «λύκοι»; Γιατί η «εκκλησία» μετατράπηκε σε «ζούγκλα»; Και γιατί ο Νικολαΐδης αποφάσισε να παραδώσει στη Δικαιοσύνη αυτά τα παιδιά, που έως προχθές έπιναν νερό στο όνομά του; Ολα -επεισόδια και πράξη Ντέμη- είναι στιγμιαία γεγονότα ή απόρροια διαφόρων συμβάντων ή άλλοθι για το… μέλλον;

Να ξεκαθαρίσουμε. H κίνηση του προέδρου της ΠΑΕ να χτυπήσει τη βία, ως αυτοτελής πράξη είναι πέρα για πέρα αποδεκτή και μας βρίσκει σύμφωνους. Υπάρχει όμως μία ένσταση, της οποίας η ορθότητα ή όχι θα αποδειχθεί στο μέλλον. Ποια είναι αυτή;

Εάν πράγματι ο Ντέμης ενήργησε μόνο και μόνο για να «ξεκαθαρίσει» μέσα από τους κόλπους της Original κάποια άτομα που κατά την άποψή του δημιουργούν επεισόδια ή, φοβούμενος μελλοντικές αντιδράσεις προς το πρόσωπό του από τους οργανωμένους, πέρασε στην επίθεση, πριν προλάβουν αυτοί να του… επιτεθούν.

Γιατί όμως να συμβεί το τελευταίο; Γιατί αυτοί που πέρυσι τον στήριξαν, εφέτος να του εναντιωθούν; Είναι απλό και το σημειώσαμε σε σχόλιό μας, στην αρχή της περιόδου. H περυσινή ανοχή στο πρόσωπο του Νικολαΐδη δεν πρόκειται να υπάρξει, σε περίπτωση μη καλής πορείας της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Και ο πρόεδρος της ΠΑΕ το γνωρίζει. Ξέρει πως αν πάνε στραβά τα πράγματα, ο κόσμος θα στραφεί εναντίον του, με πρώτους και καλύτερους τα παιδιά της Οriginal.

Γι’ αυτό πολλοί περιμένουν πριν καταλήξουν αν θα αποκαλούν και στο μέλλον τον Νικολαΐδη Ντέμη ή θα τον φωνάζουν… Θεμιστοκλή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή