Πέρκοβατς: Εχουμε δυνατότητες

Πέρκοβατς: Εχουμε δυνατότητες

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πίστη του στις δυνατότητες των Ελλήνων παικτών, αλλά και την ανάγκη να βελτιωθούν σε κάποιους τομείς, εξέφρασε χθες ο νέος προπονητής της εθνικής χάντμπολ των ανδρών, Γκόραν Πέρκοβατς.

«Πιστεύω πως η ομάδα έχει τις δυνατότητες να φέρει καλά αποτελέσματα. Εχουμε τις δυνατότητες να περάσουμε από τους προκριματικούς, αλλά αυτό θα είναι μόνο το πρώτο βήμα προς τους τελικούς του πρωταθλήματος κόσμου. Υπάρχει το δυσκολότερο, τον Ιούνιο στα πλέι-οφ», είπε.

Ο πρώτος αγώνας της εθνικής με τον Κροάτη στον πάγκο της θα είναι στις 29 Οκτωβρίου, ο φιλικός με την Ελβετία. O κ. Πέρκοβατς ξεκαθάρισε ότι για τους προκριματικούς του πρωταθλήματος κόσμου θα βασιστεί στον υπάρχοντα κορμό της ομάδας. «Αν χρειαστεί όμως, θα κάνω μερικές», πρόσθεσε. «H ομάδα είναι καλή, αλλά έχει πολλά σκαμπανεβάσματα και αυτό δεν είναι δυνατό στο υψηλό επίπεδο. Χρειάζεται πειθαρχία και καλύτερη τακτική», τόνισε. Είπε, ότι δίνει ιδαίτερο βάρος στην υποδομή και την ανάπτυξη. «Χρειαζόμαστε νέους παίκτες, ιδίως σε κάποιες θέσεις, όπως αυτή του πλέι-μέικερ. Θα βοηθήσω να φτιαχτεί γερό οικοδόμημα στο ελληνικό χάντμπολ».

Αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με το βοηθό του, Στέλιο Αλέπουδα, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική, δεδομένου ότι ο ίδιος έχει υποχρεώσεις με τη Σάφχαουζεν στην Ελβετία. «Εχουμε δύσκολη δουλειά, αλλά ο Στέλιος θα είναι το «μάτι» μου στην Ελλάδα και θα με ενημερώνει για οτιδήποτε. Του αρέσει η δουλειά και αυτό με ικανοποιεί».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή