Προς οριστική ρήξη «Ορίτζιναλ» – Ντέμης

Προς οριστική ρήξη «Ορίτζιναλ» – Ντέμης

2' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα άκρα τραβάει το σκοινί η «Ορίτζιναλ» και ουσιαστικά, ετοιμάζεται για την οριστική ρήξη των σχέσεών της με τον Ντέμη Νικολαΐδη και τη διοίκηση της AEK, με αφορμή την απόφαση της ΠΑΕ να ανοίξει μέτωπο μαζί της μετά τα επεισόδια στον αγώνα με τον Ατρόμητο, που πέραν όλων των άλλων, στοίχισαν στην ομάδα και μία αγωνιστική τιμωρίας. O Νικολαΐδης είχε απευθύνει στους οργανωμένους οπαδούς της AEK επίσημο κάλεσμα να συναντηθούν για να συζητήσουν το θέμα, με μόνη δέσμευση από την πλευρά τους να τοποθετηθούν ενάντια στο φαινόμενο της βίας. H συνάντηση αυτή ήταν προγραμματισμένη να γίνει μέσα σ’ αυτήν εβδομάδα (Πέμπτη) στην περίπτωση που υπήρχε ανταπόκριση από την «Ορίτζιναλ», με την ΠΑΕ να καλύπτει τα έξοδα μετακίνησης στην Αθήνα δύο εκπροσώπων από κάθε κλαμπ της «Ορίτζιναλ» στην επαρχία.

Τελικά αυτή η συνάντηση δεν πρόκειται να γίνει, τουλάχιστον όχι άμεσα. H «Ορίτζιναλ» έβγαλε χθες ανακοίνωση, με την οποία αρνείται τον διάλογο και κόβει τις γέφυρες επικοινωνίας με τη διοίκηση. Το σκεπτικό της είναι ότι υπό τις παρούσες τεταμένες συνθήκες, δεν ευνοείται μια τέτοια συνάντηση και αν γίνει, δεν πρόκειται να οδηγήσει πουθενά. Παραπέμπει στο μέλλον για να γίνει αυτή η συνάντηση, όταν θα έχουν ωριμάσει οι συνθήκες, αλλά στην ουσία, θέτει ως απαράβατο όρο να ανακαλέσει η ΠΑΕ και να μην στραφεί δικαστικά εναντίον των δύο μελών της, τα οποία κατονόμασε ως συμμετέχοντες στα επεισόδια στο Περιστέρι και είχε ανακοινώσει ότι θα στραφεί εναντίον τους δικαστικά. Τέτοια δείγματα υπαναχώρησης δεν υπάρχουν από τη διοίκηση όσον αφορά το αστικό κομμάτι της υπόθεσης, διότι όσον αφορά το ποινικό, τα πράγματα έχουν ήδη πάρει τον δρόμο τους με την αναγνώριση ορισμένων προσώπων.

Μετά την αναμενόμενη άρνηση της «Ορίτζιναλ» να συναντηθεί μαζί του, ο Ντέμης Νικολαΐδης προχώρησε σε μια πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα (και όχι μόνο) κίνηση. Για να κερδίσει τους μη οργανωμένους οπαδούς της AEK και να τους έχει στο πλευρό του σ’ αυτή τη διαμάχη που απειλεί την ενότητα της ομάδας, όρισε τη «μέρα του φιλάθλου», μια μέρα όπου όλοι οι οπαδοί της AEK θα μπορούν να μιλούν κατά πρόσωπο είτε με τον ίδιο, είτε με άλλα μέλη της διοίκησης, προκειμένου να λένε τις απόψεις τους για θέματα της ομάδας, να ρωτάνε για θέματα που τους απασχολούν, να κάνουν προτάσεις κ.λπ.! H συνάντηση αυτή θα γίνεται κάθε Τρίτη, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 12 το μεσημέρι.

– O Αλεξόπουλος ξεπέρασε το πρόβλημα με τη μέση του και μπήκε από χθες στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. O Τσιρίλο πάει καλά και μάλλον θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τη Ζενίτ, ενώ ο Κομβολίδης μπαίνει στο πρόγραμμα από αύριο.

– Ταπεινότητα ζήτησε ο Σάντος από τους παίκτες του, στην ομιλία που τους έκανε χθες. Εστειλε πάντως και… προειδοποιητικές βολές σε όσους δεν προσαρμοστούν στις απαιτήσεις του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή