Σκέφτονται μεταγραφή στον ΠΑΟ

Σκέφτονται μεταγραφή στον ΠΑΟ

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ανοιχτό» άφησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς το ενδεχόμενο της περαιτέρω ενίσχυση του Παναθηναϊκού, εφόσον αυτή είναι η επιθυμία και μόνο των διοικούντων της KAE. O προπονητής των «πρασίνων» που βρίσκεται στην Αθήνα με την ευκαιρία της διεξαγωγής του 19ου τουρνουά «Ακρόπολις» και της συμμετοχής της εθνικής ομάδας, Σερβίας/ Μαυροβουνίου, θα συναντηθεί με τους ιδιοκτήτες της KAE για να εκτιμήσει τις πιθανότητες απόκτησης ενός ακόμα ξένου παίκτη, καθώς υπάρχει μία ακόμα κενή θέση στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Ο Ομπράντοβιτς δημοσιοποίησε την άποψή του, πριν γίνει η συνάντηση με τους αδελφούς Γιαννακόπουλους: «Πιστεύω ότι  ο Παναθηναϊκός είναι ισχυρός όπως είναι και δεν χρήζει ενίσχυσης αυτή τη στιγμή. Θα δω τι σκέφτεται και τι θέλει ο πρόεδρος και δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή στον προγραμματισμό. Αυτή τη στιγμή, πάντως, δεν υπάρχει θέμα απόκτησης άλλου παίκτη», τόνισε ο Ομπράντοβιτς, που είναι ικανοποιημένος από την απόκτηση του Βασίλη Σπανούλη και του Ντέγιαν Τομάσεβιτς. Στην προετοιμασία ενσωματώθηκε από χθες και ο Μάικ Μπατίστ, ενώ αντίθετα, εκτός προπονήσεων παραμένει ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

– Τον Αμερικανό σέντερ Ντόναλντ Λιτλ (27 χρ., 2.11) θα δοκιμάσει ο Μέμος Ιωάννου, στο Καρπενήσι, όπου συνεχίζεται η προετοιμασία του Πανιωνίου. Αν, ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» δώσει τη συγκατάθεσή του, ο Λιτλ θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ παράλληλα ο Θέμης Κουπίδης υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και είναι θέμα χρόνου να υπογράψει το συμβόλαιό του στον Πανιώνιο.

– Δωρεά ενός εκατομμυρίου δολαρίων έκανε η ένωση των παικτών του NBA για τα θύματα και τις καταστροφές που προκάλεσε ο φονικός τυφώνας «Κατρίνα» στη Νέα Ορλεάνη. Συνολικά, το NBA (διοίκηση, παίκτες και προπονητές) δεσμεύθηκε να διαθέσει 2 εκατ. δολάρια για τους πληγέντες, εκ των οποίων το ένα εκατομμύριο θα δοθεί άμεσα στον αμερικανικό Ερυθρό Σταυρό. Επίσης, θα διοργανωθεί φιλικός αγώνας με τη συμμετοχή των σταρ του NBA, στο Χιούστον, την ερχόμενη Κυριακή και τα έσοδα θα διατεθούν για τους πληγέντες, ενώ και η ένωση του γυναικείου NBA θα προσφέρει το ποσό των 500.000 δολαρίων για την ενίσχυση των προσπαθειών περίθαλψης των πληγέντων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή