ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Κοντά στους ομίλους ο Αθηναϊκός

Με το ένα πόδι στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Αθηναϊκού. H ομάδα του Γιώργου Κρανάκη επικράτησε, εκτός έδρας, με 29-21 της ολλανδικής Βόλενταμ. Ετσι για να χάσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο, πρέπει ν’ «αυτοκτονήσει» στη ρεβάνς του ερχόμενου Σαββάτου στον Βύρωνα.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ

Επτά μετάλλια οι Ελληνες

Τα επτά έφτασαν τα ελληνικμετάλλια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου βετεράνων, που έγινε στο Σαν Σεμπάστιαν της Ισπανίας. Το έβδομο (και τέταρτο προσωπικό και τρίτο χρυσό) κατέκτησε ο Βασίλης Μαγγανάς (κατηγορία ηλικίας 50-54 ετών) στο πένταθλο ρίψεων με 4.036 βαθμούς. Θέσεις στην οκτάδα πήραν οι: Σ. Συμεωνίδης (70-74) 4ος επί κοντώ 2,60 μ., I. Κερασίδης (35-39) 4ος 110 μ. εμπόδια 15.95, Ελ. Γκούζια (60-64) 5η μήκος 3,50, Γ. Θεοδοσίου (70-74) 6ος 800 μ. 2.54.08, B. Ανδρεάδης (50-54) 6ος δέκαθλο 5.797, Γ. Σδόγκος (50-54) 7ος δέκαθλο 5.551.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ

Προκρίθηκε ο Ολυμπιακός

Οι ομάδες ανδρών και γυναικών του Ολυμπιακού προκρίθηκαν στον 2ο γύρο του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας πιγκ πογκ. Αντίθετα, οι άλλες ελληνικές ομάδες (η ανδρική και η γυναικεία του Π. K. Δήμου Ταύρου και η γυναικεία του Φοίνικα Αγίας Σοφίας Πειραιά) αποκλείστηκαν.

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΙΠΠΑΣΙΑΣ

Τρία χρυσά στην Πόλη

Εντυπωσίασαν οι Ελληνες και Ελληνίδες ιππείς στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που έγινε στη Κωνσταντινούπολη. H N. Φούκη (αμαζόνες), η Χρ. Δημητρακοπούλου (παίδες) και η ομάδα των αμαζόνων κατέκτησαν χρυσά μετάλλια. Ασημένια πήραν ο A. Παμπουκίδης (νέοι ιππείς) και η ομάδα των ενηλίκων και χάλκινα οι T. Γεωργίου (αμαζόνες) και η ομάδα παίδων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή