ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απουσίες διεθνών, θεραπεία ο Ριβάλντο

Η επιχείρηση ανασύνταξη δυνάμεων ξεκίνησε στον Ολυμπιακό, εν όψει του σαββατιάτικου κεκλεισμένων των θυρών, αγώνα με τον Πανιώνιο στο γήπεδο Καραϊσκάκη και της πρεμιέρας των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Υπενθυμίζεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τη Ρόζενμποργκ την επόμενη Τρίτη στο φαληρικό γήπεδο. Μετά το ρεπό της Κυριακής, οι νταμπλούχοι γύρισαν χθες στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ωστόσο, η προετοιμασία ξεκίνησε με προβλήματα. Κατ’ αρχήν, απουσίαζαν οι διεθνείς, Νικοπολίδης, Καψής, Ανατολάκης, Καφές, Κωνσταντίνου, Οκκάς, Μάριτς και Τζόρτζεβιτς. Το παρόν δεν έδωσε και ο Τουρέ, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα του, όπου δεν έχει καταφέρει να λύσει το πρόβλημα που έχει με τη βίζα του, προκειμένου να έρθει στην Ελλάδα με την οικογένειά του. O δε Ριβάλντο υποβλήθηκε σε θεραπεία για να ξεπεράσει την κάκωση που έχει σε δάκτυλο του ποδιού.

Α΄ ΕΘΝΙΚΗ

Σάββατο ο Ολυμπιακός

Σε τρεις δόσεις θα διεξαχθεί η 2η αγωνιστική της A΄ Εθνικής. Το Σάββατο ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο (7.15 μ.μ. Super Sport) και ο Ολυμπιακός τον Πανιώνιο (9 μ.μ. Alpha). Το πρόγραμμα της Κυριακής: 5.30 μ.μ. Καλαμαριά – Λεβαδειακός, ΟΦΗ Ξάνθη. 8 μ.μ. AEK – Ηρακλής (Super Sport) 8.45 μ.μ. Ιωνικός – Παναθηναϊκός (Super Sport), 9 μ.μ. Αιγάλεω – Ακράτητος (Super Sport). Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, με τον αγώνα Λάρισα – Καλλιθέα (9.30 μ.μ. Alpha).

B΄ και Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Πρεμιέρα στις 25/9

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου θα αρχίσουν τελικώς τα πρωταθλήματα της B΄ και Γ΄ Εθνικής, όπως αποφάσισε χθες το εκτελεστικό συμβούλιο της ΕΠΑΕ. Παράλληλα, το όργανο της διοργανώτριας αρχής, κατήρτισε τους δύο ομίλους για το πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας. Στον 1ο όμιλο τοποθετήθηκαν οι Απόλλων Σμ., Αχαρναϊκός, Ρόδος, Εθνικός, Λήλας B., Αγ. Δημήτριος, Ατσαλένιος, Αχαϊκή, Θύελλα Π., Κερατσίνι, Βύζας Μεγ., Μεσσηνιακός, Διαγόρας P., Αιολικός, Αστέρας Τρ., Ιωνία 2000 και Παναιτωλικός. Στον 2ο όμιλο τοποθετήθηκαν οι ΠΑΣ Γιάννινα, Καβάλα, Αναγέννηση Αρτ., Κοζάνη, Λαμία, Ενωση Θρ., Δόξα Δρ., Αγρ. Αστέρας, Θερμαϊκός, Αναγέννηση Καρδ., Πτολεμαΐδα, Πανθρακικός, Πολύκαστρο, Πιερικός, Τρίκαλα και AE Γιάννινα. H κλήρωση της Γ΄ Εθνικής θα πραγματοποιηθεί στις 8 μ.μ..

ΗΡΑΚΛΗΣ

Περιμένει την ΕΕΑ

Την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ, περιμένουν πλέον στον Ηρακλή. O Δημήτρης Χούλης κατέθεσε, χθες, νέο αίτημα προς την EEA και περιμένει πλέον την απόφαση την επόμενη Παρασκευή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή