Φοράει την… πανοπλία του για Ιωνικό, Ουντινέζε ο Νίλσον

Φοράει την… πανοπλία του για Ιωνικό, Ουντινέζε ο Νίλσον

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Τεστ θετικόν» για τον Μίκαελ Νίλσεν η πρώτη εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, στο φιλικό με το ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο (1-0 νίκησαν οι «πράσινοι» με γκολ του Γκάντσεφ). O Σουηδός διεθνής είχε να αγωνιστεί από τον περασμένο Μάιο και χρειάστηκε λίγο χρόνο παραπάνω για να μπει στον ρυθμό του αγώνα. Στην αρχή δεν ρίσκαρε επιθετικές πρωτοβουλίες, αλλά με την πάροδο του χρόνου ελευθερώθηκε και στο β΄ ημίχρονο ανέβασε αισθητά την απόδοσή του, ακόμα και όταν χρειάστηκε να παίξει από την αριστερή πτέρυγα. «Ενιωσα αρκετά καλά. Το σημαντικότερο είναι ότι δεν ένιωσα ενοχλήσεις στο πόδι μου. Είμαι ευχαριστημένος, αλλά δεν είμαι ακόμα απόλυτα έτοιμος. Χρειάζομαι ακόμα λίγες μέρες καλής προπόνησης. Στόχος μου είναι να είμαι εντάξει στο παιχνίδι με την Ουντινέζε», δήλωσε ο Νίλσεν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα παίξει κόντρα στον Ιωνικό στη Νεάπολη.

Στο ιατρικό δελτίο του Παναθηναϊκού προστέθηκε και το όνομα του Μόρις, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα της N. Αφρικής με τη Μπουργκίνα Φάσο και δεν ακολούθησε την εθνική ομάδα της χώρας του για το φιλικό με τη Γερμανία. H επιλογή του ήταν να επιστρέψει στην Ελλάδα για να κάνει εντατική θεραπεία, ώστε να είναι έτοιμος για τον αγώνα με την Ουντινέζε, κάτι που θεωρείται πολύ πιθανό. O Γκούμας βρίσκεται σε καλό δρόμο παρότι δε ρίσκαρε να παίξει στο φιλικό με το ΑΠΟΕΛ και εκτιμάται ότι θα είναι σε θέση να παίξει με τον Ιωνικό. Το ίδιο ισχύει και για τον Αντριτς, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο πόδι και κάνει εντατική θεραπεία.

– Το πεπρωμένο ήθελε να φορέσει τελικά τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Ιγκορ Μπίσκαν, όπως δήλωσε ο ίδιος στο περιοδικό «Παναθηναϊκό Τριφύλλι». O Κροάτης διεθνής τόνισε ότι δεν είναι ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα απόδοσή του, είπε όμως ότι θα δώσει το 100% για να δικαιώσει την επιλογή του να έλθει στην Ελλάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή