ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΛΑΡΙΣΑ

Τέλος για το 2005 ο Στουρνάρας

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ήταν η διάγνωση για τον (σοβαρότερο απ’ όσο αρχικά εκτιμήθηκε) τραυματισμό του Βαγγέλη Στουρνάρα στο φιλικό της Λάρισας με τον ΠΑΟΚ. O δεξιός μπακ χαφ της ΑΕΛ θα υποβληθεί σε εγχείρηση και μετά θα εκτιμηθεί ο ακριβής χρόνος της επιστροφής του, αλλά σε κάθε περίπτωση, δεν θα προλάβει να ξαναπαίξει πριν μπει το 2006. O Γιώργος Δώνης θα στραφεί σε λύσεις ανάγκης για να καλύψει το κενό, με υποψήφιους τους Διγκόζη, Μπαχράμη και Γκαλίτσιο.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Νυστέρι στον Τσίγκα

Στο χειρουργείο οδηγήθηκε χθες ο Θανάσης Τσίγκας, ο οποίος υποβλήθηκε από τον Αργύρη Μήτσου σε εγχείρηση πρόσθιου χιαστού. O επιθετικός της Καλλιθέας (ανήκει στον Παναθηναϊκό) μάλλον θα επιστρέψει στα γήπεδα νωρίτερα απ’ όσο είχε αρχικά εκτιμηθεί, καθώς ο κ. Μήτσου διαπίστωσε ότι η ζημιά δεν ήταν τόσο μεγάλη. H Καλλιθέα δίνει σήμερα φιλικό αγώνα με τη Μαρκό στο Μαρκόπουλο, ενώ βρίσκεται σε αναζήτηση γηπέδου για να κάνει προπονήσεις. Το χορτάρι σ’ αυτό που χρησιμοποιεί (στη Βάρη) προσβλήθηκε από μυκητίαση και δεν διατίθεται για προπονήσεις τουλάχιστον για μία εβδομάδα.

ΠΑΟΚ

Σε ρυθμούς UΕFΑ

Σικαμπάλα και Καρυπίδης μπήκαν κανονικά χθες στο προπονητικό πρόγραμμα και ο Νίκος Καραγεωργίου… αγχώνεται πλέον μόνο για την χωρίς προβλήματα επιστροφή των (ουκ ολίγων) διεθνών του ΠΑΟΚ. Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αγώνα με τη Μέταλουργκ. Κοστίζουν 20, 30, 40 και 60 ευρώ.

ΧΡΕΗ

Ευφορία… με την εφορία

Ρυθμίστηκαν τα χρέη του Ηρακλή προς την εφορία (θα πληρώσει 50 δόσεις των 85 χιλ. ευρώ η μία) και πλέον η λειτουργία της ΠΑΕ μπορεί να συνεχιστεί απρόσκοπτα. O Γεωργιάδης αποχώρησε με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο αλλά μάλλον θα παίξει εναντίον της AEK, σε αντίθεση με τον Σεγκιρί που είναι νοκ άουτ.

ΙΩΝΙΚΟΣ

Μέτρα με ΠΑΟ

Αυστηρά μέτρα θα πάρει η ΠΑΕ Ιωνικός για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, για να επαναληφθούν (λόγω στενότητας χώρου) εικόνες που παραπέμπουν σε άλλες εποχές. Οπως ανακοινώθηκε, στο παιχνίδι αυτό δεν θα ισχύουν οι παντός είδους κάρτες ελευθέρας εισόδου που έχουν εκδοθεί από τη ΓΓΑ, την ΕΠΟ και την ΕΠΑΕ.

ΕΠΑΕ – ΟΦΗ – ΞΑΝΘΗ

Σέντρα μία ώρα μετά

Στις 18.15 αντί για τις 17.30 που είχε αρχικά προγραμματισθεί, θα αρχίσει τελικά το παιχνίδι του ΟΦΗ με τη Σκόντα Ξάνθη, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

Εχασε διεθνή της

«Κόκκινο φως» στις υποχρεωτικές κλήσεις των διεθνών παικτών κάθε ομάδας προσπαθεί να ανάψει με προσφυγή της στα δικαστήρια η Σαρλερουά. H βελγική ομάδα έχασε για τουλάχιστον οκτώ μήνες τον Μαροκινό μέσο της, Αμπντελμαΐντ Ουλμέρ (τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα Μαρόκο – Μπουρκίνα Φάσο) και αποφάσισε να διεκδικήσει το δίκιο της. Πέρα από τη χρηματική αποζημίωση, ζητεί να αρθεί ο υποχρεωτικός χαρακτήρας της κλήσης των διεθνών ποδοσφαιριστών. Αν το πετύχει, δημιουργεί νέα δεδομένα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή