ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΣ αφήσουμε σήμερα… ήσυχη την Εθνική στην προσπάθειά της να πάρει τη νίκη στο Καζακστάν. Οχι τίποτε άλλο, αλλά μπορεί να μας χαρακτηρίσουν και… γκρινιάρηδες. Εξάλλου, από αύριο, όποια κι αν είναι τα αποτελέσματα του ομίλου μας, θα έχουμε να πούμε πολλά.

ΕΥΚΑΙΡΙΑ λοιπόν να επιστρέψουμε στην AEK, για την οποία όλοι ασχολούνται με τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Ντέμη Νικολαΐδη και των εκπροσώπων της Οriginal.

ΚΑΝΕΙΣ δεν προβληματίζεται για τις εμφανίσεις της ομάδας στα φιλικά, αλλά πολύ περισσότερο και στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, στο οποίο χάθηκαν οι δύο πρώτοι βαθμοί.

ΒΛΕΠΕΤΕ έχουν φτάσει σ’ αυτό το σημείο οι οργανωμένοι οπαδοί αλλά και η διοίκηση της ΠΑΕ, που βάζουν πάνω από το συμφέρον της ομάδος το ποιος θα επιβληθεί σε ποιον.

ΦΥΣΙΚΑ είναι αυτονόητο πως κουμάντο στην ομάδα κάνει η διοίκηση. Οι οπαδοί είναι για να την ενισχύουν ηθικά και οικονομικά. H αποστολή τους σταματάει εκεί. Δυστυχώς, στη χώρα μας και ειδικά στην AEK τα πράγματα έχουν μπερδευτεί.

ΚΑΙ υπαίτιοι δεν είναι μόνο οι οργανωμένοι, αλλά και ο Ντέμης Νικολαΐδης, που πέρυσι τέτοια εποχή, έχοντας ανάγκη την πλήρη υποστήριξή τους, τους έδωσε περισσότερο… αέρα απ’ όσο θα έπρεπε.

ΤΩΡΑ που προσπαθεί να τους επιβληθεί ίσως να είναι αργά και τα πράγματα να μην είναι εύκολα. Οχι γιατί ξαφνικά η Original απέσυρε την… ψήφο εμπιστοσύνης προς το πρώην μέλος της, αλλά διότι ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ έδειξε ότι δεν τους εμπιστεύεται πως θα σταθούν στο πλευρό του αν υπάρξουν… αναποδιές.

ΣΙΓΟΥΡΑ το κακό το σταματάς στη ρίζα του και πριν προλάβει να βγάλει κλαδιά. Και ο Ντέμης το έπραξε αμέσως μετά τα επεισόδια στο Περιστέρι. Για τους περισσότερους καλώς. Για τους οργανωμένους κακώς.

ΔΕΝ θα σταθούμε στο ποιος έχει δίκιο ή άδικο, αφού επιθυμία όλων μας είναι να εξαλειφθεί η βία από τα γήπεδα. Θα επισημάνουμε όμως πως απ’ όλη αυτή την ιστορία ζημιωμένη θα βγει η ομάδα της AEK, οι παίκτες της οποίας δεν μπορούν να μείνουν απερίσπαστοι στην προσπάθειά τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή