ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ: Το ενδιαφέρον της απόκτησης της KAE ΠΑΟΚ προσφέροντας 400.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη της, Τάκη Πανελούδη, αναλαμβάνοντας όλα τα χρέη, γνωστοποίησε ο Σέρβος επιχειρηματίας Μπάτα Μπουντόροβιτς, o οποίος μετέφερε την προσφορά του μέσω του προπονητή του «Δικεφάλου» του Βορρά, Μπάνε Πρέλεβιτς. «Δίνω 400.000 ευρώ στον κ. Πανελούδη για να φύγει. Δεν επιθυμώ να είμαι μαζί του στον ΠΑΟΚ και αναλαμβάνω από εκεί και πέρα όλες τις υποχρεώσεις και τα χρέη. Αυτό σημαίνει 400.000 ευρώ καθαρά στο χέρι συν το να αναλάβω όλα τα χρέη του ΠΑΟΚ, ανεξαρτήτως του ποσού. Παρακάλεσα, επίσης, τον κ. Πρέλεβιτς, αν είναι δυνατό, να σταματήσουν τη μεταγραφή του Βασιλειάδη, διότι θεωρώ ότι είναι μεγάλος παίκτης, όχι μόνο για τον ΠΑΟΚ αλλά για όλη την Ελλάδα» υπογράμμισε ο κ. Μπουντόροβιτς.

ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ: Χώρες με παράδοση στο μπάντμιντον θα λάβουν μέρος στο «Helexpo Θεσσαλονίκη World Grand Prix», που θα διεξαχθεί στο «Αλεξάνδρειο» από τις 26 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου. Υπολογίζεται ότι θα μετάσχουν περισσότερα από 20 κράτη. Συμμετοχή έχουν, ήδη, δηλώσει η Μαλαισία, η Αγγλία, η Γερμανία, η Δανία, η Βουλγαρία, η Νέα Ζηλανδία και η Σιγκαπούρη. Θα γίνουν αγώνες στο μονό ανδρών και γυναικών, στο διπλό ανδρών και γυναικών και στο μικτό διπλό.

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΣΚΙ: O NO Βουλιαγμένης αναδείχθηκε πολυνίκης στο κύπελλο «Νικόλ Βερυκίου», που διεξήχθη στη μνήμη της αδικοχαμένης στα 17 της χρόνια πρωταθλήτριας. Οι νικητές: Φιγούρες: Ανδρες: Γ. Χατζής, έφηβοι: Λ. Λάμπρου, νεάνιδες: B. Αναστασίου, παίδες: N. Πλυτάς, κορασίδες: K. Κιάμου. Αλμα: A: Γ. Χατζής, E: P. Μηλιάς, N: E. Τασσούλα, Π: Σ. Λάμπρου. Σλάλομ: A: Γ. Χατζής, Γ: Π. Κουρούνη, E: Γ. Σαράντης, N: Τασσούλα, Π: Σ. Λάμπρου, K: N. Τζανές, σίνιορς: K. Μαγκαφώσης.

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ: Την κορυφαία τοξότρια της Ευρώπης στο σύνθετο τόξο, στην κατηγορία των κορασίδων, την Ελένη Ιωάννου, υποδέχθηκε χθες ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Χριστόδουλος, στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Αφού της έδωσε συγχαρητήρια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, της ευχήθηκε πάνω από όλα υγεία αλλά και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και της δώρισε μια εικόνα της Παναγίας. H Ιωάννου παραδέχτηκε ότι αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα να συνδυάσει τα μαθήματά της με την προπόνηση, αλλά εξέφρασε την πεποίθηση ότι σύντομα θα ξεπεράσει τις δυσκολίες. O Αρχιεπίσκοπος τη συμβούλευσε να έχει πίστη στον εαυτό της και στον Θεό και όλα θα της έρθουν ευνοϊκά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή