Μάχη για ένα εισιτήριο

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολος ο κόσμος των «ερυθρολεύκων» θέλει να βρεθεί το βράδυ της Τρίτης στο Στάδιο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ρόζενμποργκ, στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρακτικά είναι αδύνατο να ικανοποιηθούν όλοι. Και στο Ολυμπιακό Στάδιο να έπαιζαν οι Πειραιώτες, πάλι θα αδυνατούσαν οι υπεύθυνοι της ομάδας να εξυπηρετήσουν τους οπαδούς των νταμπλούχων. Πόσω μάλλον τώρα που αγωνίζονται στο (μικρότερο από το OAKA) «Καραϊσκάκη».

Μόλις 6.000 εισιτήρια απομένουν για τα μέλη της ομάδας που δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας. Περίπου 19.500 είναι οι κάτοχοι διαρκείας, ενώ αρκετά εισιτήρια θα κρατηθούν απ’ την ΠΑΕ Ολυμπιακός για να καλύψει ανάγκες που προκύπτουν σε τέτοιους αγώνες (για παράδειγμα οι χορηγοί).

Οπως ανακοινώθηκε χθες απ’ το τμήμα διαχείρισης των Πειραιωτών, τα 6.000 εισιτήρια θα δοθούν μέσω Ιντερνετ, απ’ την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και μέσω Databank (τηλ. 210-48.55.888, τηλεφωνική κράτηση ενός εισιτηρίου για κάθε μέλος). «Για τους ανωτέρω τρόπους αυστηρή προτεραιότητα έχουν τα οικονομικά ενήμερα μέλη του ΟΣΦΠ», τονίστηκε από την πειραϊκή εταιρεία. H διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει αύριο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή