«Σπίτι» στο Ολυμπιακό Χωριό

«Σπίτι» στο Ολυμπιακό Χωριό

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Ολυμπιακό Χωριό στους Θρακομακεδόνες θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια το «σπίτι» της Ερασιτεχνικής AEK. Μετά την ειδική άδεια του υπουργείου Εργασίας, η «Ενωση» θα μπορεί να χρησιμοποιεί τις αθλητικές εγκαταστάσεις του, οι οποίες είναι άρτιες και καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες των περισσοτέρων τμημάτων της, με μικρές παρεμβάσεις όπου χρειαστεί. H άδεια ισχύει ουσιαστικά μέχρι να λήξει οριστικά το θέμα του νέου γηπέδου, αλλά το ζητούμενο είναι η AEK να μετακομίσει στο πραγματικό της σπίτι και όχι να «βολευτεί» με την υπάρχουσα κατάσταση. «H AEK δεν ψάχνει για οπαδούς, δημιουργεί φιλάθλους», είναι το μήνυμα που στέλνει η ομάδα, όπως τονίστηκε χθες στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε με αφορμή τη συμφωνία. Παρούσα ήταν και η Σοφία Σακοράφα, διευθύντρια πλέον του αθλητικού σχεδιασμού της AEK. O πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αχιλλέας Κουρέπης, κράτησε αποστάσεις από την ΠΑΕ στη διαμάχη της με τους οργανωμένους οπαδούς. «Βία και αθλητισμός είναι αδιανόητο να συμβαδίζουν. H διοίκηση Νικολαΐδη μάς στήριξε κι έχουμε άψογη συνεργασία, αλλά αν χρειαστεί, θα συγκρουστούμε ολομέτωπα», τόνισε, για να τον συμπληρώσει ο Χρήστος Ζούπας: «H Original είναι ένα μεγάλο κομμάτι της AEK. Πρέπει να διαφυλάξουμε την αλυσίδα που δημιουργήσαμε πέρυσι. Αν σπάσει ένας κρίκος, θα δημιουργηθεί πρόβλημα».

– Ρήξη έξω μηνίσκου στο αριστερό του γόνατο έπαθε ο Παναγιώτης Κονέ και αναμένεται να μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου ένα μήνα.

– Αύριο θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του νέου τραγουδιού της AEK.

– Στις 30 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο OAKA συναυλία με τίτλο «80 χρόνια AEK, 80 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης», με τη συμμετοχή πολλών γνωστών καλλιτεχνών, που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή