ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Αποχή από Παγκόσμιο αν δεν λάβει χρήματα

Η Ελλάς δεν θα μετάσχει στα παγκόσμια πρωταθλήματα ενόργανης γυμναστικής, ρυθμικής και τραμπολίνο του 2005, αν δεν ενισχυθεί από την Πολιτεία για την κάλυψη των δαπανών για τις αποστολές σε αυτά. Τούτο αποφάσισε η διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας (ΕΓΟ). Αποφάσισε, επίσης, να εντείνει τις προσπάθειές της για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού της Ομοσπονδίας. Δηλώνει ότι το οικονομικό εμπάργκο, που υφίσταται από το υφυπουργείο Αθλητισμού, είναι άδικο και αδικαιολόγητο και πως θα συνεχίσει τις προσπάθειες για να πείσει τον υφυπουργό, κ. Ορφανό ν’ αναμορφώσει τον προϋπολογισμό.

ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ

Κορυφαίοι στο «Grand Ρrix»

Τις 15 έφτασαν οι χώρες που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο τουρνουά μπάντμιντον «Helexpo Θεσσαλονίκη World Grand Prix», που θα διεξαχθεί στο «Αλεξάνδρειο» από τις 26 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου. Το σημαντικό είναι ότι θα έλθουν παίκτες που περιλαμβάνονται στους 20 κορυφαίους της παγκόσμιας κατάταξης. Σημαντικότερο όνομα είναι η πολιτογραφημένη Γερμανίδα, Κινέζα, Χου Χουάιγουεν, Νο 6 στον κόσμο. Υπολογίζεται ότι οι συμμετοχές των κρατών θα ξεπεράσουν τις είκοσι. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες στο μονό ανδρών και γυναικών, στο διπλό ανδρών και γυναικών και στο μικτό διπλό.

ΤΑΕ KBON ΝΤΟ

Είκοσι στο Ευρωπαϊκό

Από 20 αθλητές και αθλήτριες αποτελείται η ελληνική ομάδα του τάε κβον ντο, η οποία θα μετάσχει στο 1ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων, που θα διεξαχθεί στο Παλέρμο (Ιταλία) από τις 9 έως τις 11 Σεπτεμβρίου. Είναι οι: Παίδες: Ηλίας Δουδούμης (37 κ.), Φώτης Δίκαιος (40 κ.), Αλέξανδρος Σώρρος (43 κ.), Ηλίας Φερτάκης (46 κ.), Γιώργος Ρόκκος (49 κ.), Χρυσοβαλάντης Ράδογλου (53 κ.), Γιώργος Αλεξόπουλος (57 κ.), Λάμπρος Κοσμάς (61 κ.), Παρμενίων Πατίας (65 κ.), Συμεών Τσεπίλης (+65 κ.). Κορασίδες: Αλεξία Προμοίρα (35 κ.), Κωνσταντίνα Μαράτου (38 κ.), Καλλιόπη Μανταδάκη (41 κ.), Στεφανία Βούζνα (44 κ.), Ευαγγελία Πολυχρόνη (47 κ.), Ευαγγελία Βετζίου (50 κ.), Βασιλική Γραμματικοπούλου (53 κ.), Χριστίνα Κούβελα (57 κ.), Βασιλία Ζδάγκα (61 κ.), Αναστασία Διλγεράκη (+61 κ.).

ΠΟΛΟ

Τουρνουά προετοιμασίας

Δύο τουρνουά προετοιμασίας πόλο αρχίζουν σήμερα και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή. Ενα διοργανώνει ο Πανιώνιος, στο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά, με τη συμμετοχή ανδρικών ομάδων. Στόχος του, εκτός από την προετοιμασία των ομάδων που θα μετάσχουν, είναι και η αφομοίωση των νέων κανονισμών. Θα πάρουν μέρος, εκτός των «κυανέρυθρων», ο Ολυμπιακός, ο Εθνικός, ο Νηρέας Χαλανδρίου και η εθνική νέων ανδρών, που προετοιμάζεται για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αργεντινής (6-15 Οκτωβρίου). Το άλλο είναι παίδων και το διοργανώνει ο NO Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριό του. Θα πάρουν μέρος οι: A΄ όμιλος: NOB 2, Πανιώνιος, Νηρέας Χαλανδρίου, Χανιά, Ρέθυμνο, AO Π. Φαλήρου. B΄ όμιλος: NOB 1, Παρτιζάν Βελιγραδίου, NO Αγ. Νικολάου, Χίος, Ποσειδών Ιλισίων, Ολυμπιάς Πετρούπολης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή