ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δικαιώθηκε και παίζει με οπαδούς

Με τους οπαδούς του στις εξέδρες του γηπέδου Περιστερίου θα υποδεχθεί τελικά ο Ατρόμητος τον ΟΦΗ, στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. H δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεσή του για την ποινή της μιας αγωνιστικής που του είχε επιβάλει ο αθλητικός δικαστής για τα επεισόδια στο παιχνίδι με την AEK και διατήρησε μόνο το πρόστιμο των 15.000 ευρώ.

ΕΕΑ

Την Τρίτη τα πιστοποιητικά

Την ερχόμενη Τρίτη θα ασχοληθεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με το θέμα της χορήγησης πιστοποιητικών συμμετοχής σε KAE και TAK για τα πρωταθλήματα A1 και A2 της περιόδου 2005-06, αλλά και το θέμα της πολυιδιοκτησίας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Θα συζητηθούν, επίσης, η αίτηση του Δημήτρη Χούλη για ανάκληση της απόφασης μη έγκρισης της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής προς αυτόν, όπως και το αντίστοιχο αίτημα του Σταύρου Ψωμιάδη για τις μετοχές της ΠΑΕ Ακράτητος.

ΑΠΟΣΠΟΡΗΣ

Υπάρχουν λίγες ελπίδες

Για μαθηματικές και μόνο ελπίδες πρόκρισης έκανε λόγο ο Στέλιος Αποσπόρης, μετά τη νίκη της εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων στο Καζακστάν. «Είναι απίθανο να προκριθούμε, αλλά όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, κάνεις πάντα υπολογισμούς. Είχαμε μια καλή πορεία, όμως χάσαμε βαθμούς σε θεωρητικώς εύκολα παιχνίδια. Φτιάξαμε μια νεανική ομάδα, η οποία είναι έτοιμη για το επόμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Είμαστε στον σωστό δρόμο και ο χρόνος δουλεύει για μας», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, λέγοντας ότι στόχος είναι οι έξι βαθμοί στα δύο επόμενα παιχνίδια και η δεύτερη θέση του ομίλου.

Α΄ ΕΘΝΙΚΗ – 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Το πλήρες πρόγραμμα

Οριστικοποιήθηκε από την ΕΠΑΕ το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος A΄ Εθνικής. Σάββατο 17/9: Καλλιθέα-Ολυμπιακός (19.15) και Ακράτητος-Λάρισα (21.00). Κυριακή 18/9: Ατρόμητος-ΟΦΗ (17.00), Πανιώνιος-Ιωνικός (17.00), Ξάνθη-Απόλλων Καλαμαριάς (17.00), ΑΕΚ-Αιγάλεω (20.00), Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός (21.00). Δευτέρα 19/9: Ηρακλής-ΠΑΟΚ (21.00).

ΠΑΟΚ

Στην ώρα του ο Φουτσίνι

Χωρίς τη… συνηθισμένη καθυστέρηση επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο Αρμάντο Φουτσίνι και τραυματίστηκε μάλιστα ελαφρά στην προπόνηση, που έγινε το πρωί για να δουν οι παίκτες, το απόγευμα, το παιχνίδι της Εθνικής με το Καζακστάν. Ελαφρά τραυματίστηκε και ο Εγκωμίτης, αλλά δεν υπάρχουν ανησυχίες για κανέναν από τους δύο.

ΑΡΗΣ

Απαισιοδοξία Ματθαίου

Απαισιόδοξος για το μέλλον του Αρη παρουσιάστηκε ο Νικήτας Ματθαίου. «Μίλησα με τον κ. Γράντα και με τον κ. Παπαηλιόπουλο, ενώ ο κ. Τζεβελέκης ήδη δραστηριοποιείται στην KAE. Με διαβεβαίωσαν ότι δεν ενδιαφέρονται να βοηθήσουν την ΠΑΕ και να εμπλακούν με οποιονδήποτε τρόπο. Κανείς δεν ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ. Συνεχίζουμε εμείς και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να φέρουμε τον Αρη εκεί που του αξίζει», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου του κ. Ορφανού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή