ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΒΟΛΕΪ: H «χρυσή» Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια Βραζιλία, η ισχυρότατη Αργεντινή και η ανερχόμενη Πορτογαλία θα είναι οι αντίπαλοι της Ελλάδας στην A΄ φάση της παγκόσμιας λίγκας του 2006. Οι αγώνες θα γίνουν από το τριήμερο 14-16 Ιουλίου ώς τις 18-20 Αυγούστου. Οι τελικοί θα διεξαχθούν στη Ρωσία (πιθανότατα στη Μόσχα) 25-27 Αυγούστου και θα πάρουν μέρος έξι ομάδες. Θα προκριθούν οι πρώτες ομάδες κάθε ομίλου, η διοργανώτρια Ρωσία και μία ομάδα που θα ορίσει η διεθνής ομοσπονδία. Οι άλλοι όμιλοι: A΄: ΗΠΑ, Σερβία, Πολωνία, Ιαπωνία. Γ΄: Ιταλία, Ρωσία, Κίνα, Γαλλία. Δ΄: Κούβα, N. Κορέα, Βουλγαρία, Αίγυπτος. Την 1η αγωνιστική η Ελλάδα θα παίξει με την Πορτογαλία εντός έδρας, τη 2η με την Πορτογαλία εκτός, την 3η με την Αργεντινή εντός, την 4η με τη Βραζιλία εντός, την 5η με τη Βραζιλία εκτός και την 6η με την Αργεντινή εκτός.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Με γκολ του Λαζανά και του Πέτκοβιτς, η Καλλιθέα νίκησε εκτός έδρας 2-0 τη Μαρκό, σε φιλικό παιχνίδι. O Βόκολος αποχώρησε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τη Λάρισα είναι αμφίβολη. Σε αγώνα προετοιμασίας, η Λάρισα νίκησε 4-1 τον Ηρακλή Χάλκης, με τρία γκολ του Κυπαρίσση και ένα του Αμπούνα.

ΡΕΑΛ: Μετά τη Γιουβέντους, ήλθε χθες η σειρά της Ρεάλ Μαδρίτης να διαψεύσει τα δημοσιεύματα περί συμφωνίας δανεισμού του Μίτσελ Σαλγκάδο στην πρωταθλήτρια Ιταλίας. Τονίζεται ότι συζητήθηκε με τον παίκτη το θέμα, αλλά από κοινού αποφασίσθηκε να μη δοθεί συνέχεια.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Παίκτης της Αβελίνο είναι από χθες ο Περικλής Δορκοφίκης. O 25χρονος φόργουορντ, που πέρυσι αγωνιζόταν στον Ιωνικό ΝΦ Αμαλιάδας, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή