Ηττα από την Πολωνία και έξοδος για τις γυναίκες

Ηττα από την Πολωνία και έξοδος για τις γυναίκες

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ηταν ένα παιχνίδι, χωρίς «αύριο» για την Εθνική Γυναικών, αλλά η ήττα από την Πολωνία με 59-49 στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου της Προύσσας, έφερε τον αποκλεισμό της ελληνικής ομάδας από την πρώτη οκτάδα του Ευρωμπάσκετ της Τουρκίας. H πέμπτη θέση του ομίλου που πήρε η Εθνική Γυναικών, τη φέρνει στη διεκδίκηση των θέσεων 9-12 και ο επόμενος στόχος είναι να επαναληφθεί η κατάκτηση της ένατης θέσης, όπως συνέβη πριν από δύο χρόνια στην Πάτρα. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν είχε τον έλεγχο του σκορ (ημ. 35-29) και μόνο στο ξεκίνημα της 3ης περιόδου μείωσε μέχρι τους 3 πόντους 37-34, αλλά επέμενε στον αργό ρυθμό και στην άμυνα, η Μπίμπρισκα δεν έκανε τίποτα περισσότερο από το να εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι απέναντί της είχε τις κοντύτερες Γκουζίνη και Δελή.

ΕΛΛΑΔΑ: Λίμουρα, Καλέτζου, Δελή 6, Γκουζίνη, Βασιλείου, Μάλτση 15, Σαρέγκου 12, Σταχτιάρη, Σαμαρούκοβα 16, Σταυρίδου.

ΠΟΛΩΝΙΑ: Καρπίνσκα 11, Νοβάτσκα, Τίσκιεβιτς 12, Μιέντζικ 3, Μπίμπρισκα 19, Τρεζνιέφσκα 2, Κόμπριν, Λαμπάρσκα 2, Βιελεμπνόφσκα 10.

– Ενα βήμα πριν από την απόκτηση του Μπλέικ Στεπ έχει φτάσει το Μαρούσι, αλλά οι τελευταίες εξελίξεις δεν ευνοούν την οριστικοποίηση της μετεγγραφής για την ομάδα των βορείων προαστίων. O Στεπ κλήθηκε από το Κλίβελαντ να συμμετάσχει στα δοκιμαστικά της ομάδας, τον προσεχή Οκτώβριο και η συγκεκριμένη πρόταση σαφώς και ικανοποίησε τον Αμερικανό παίκτη. O Ρόντρικ Μπλάκνεϊ κερδίζει και πάλι πόντους στη συνέχιση της συνεργασίας του με το Μαρούσι.

– Με συνοπτικές διαδικασίες, η Λάρισα έλυσε τη συνεργασία της με τον Κένι Ουίλιαμς που δεν πήγε ποτέ στη θεσσαλική πόλη και συμφώνησε με τον Αμερικανό, Κρις Γκάρνερ (30χρ, 1.78) που αγωνίστηκε, πέρυσι, στη Μακάμπι Γκιβάτ Σμουέλ με μέσο όρο 14,9 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 3,8 ασίστ.

– O νέος υποψήφιος παίκτης του Πανιωνίου, Ντόναλντ Λιτλ, έφτασε χθες στην Αθήνα και σήμερα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. O Λιτλ που έχει φυλακισθεί παλαιότερα στις ΗΠΑ και έχει κακή φήμη για την «εκρηκτικότητα» του χαρακτήρα του, θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας και θα δοκιμασθεί από τον Μέμο Ιωάννου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή