Συναγερμός στον ΠΑΟ

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν το ημερολόγιο πήγαινε μερικά χρόνια πιο πίσω, τότε που στον πάγκο του Παναθηναϊκού καθόταν ο Αγγελος Αναστασιάδης, η επόμενη μεταγραφική κίνηση της ομάδας θα ήταν ένας… παπάς για να κάνει καλύτερο ευχέλαιο! O… περονόσπορος που έχει πέσει στην Παιανία, δεν έχει αφήσει σε ησυχία τον Μαλεζάνι, ο οποίος βλέπει ότι στον αγώνα με τον Ιωνικό αλλά και σ’ αυτόν με την Ουντινέζε, κινδυνεύει να παίξει με μισή ομάδα. Στον μακρύ κατάλογο των πιθανών και σίγουρων απουσιών έχουν μπει τα ονόματα του Κονσεϊσάο, του Ολιζαντέμπε, του Μάντζιου, του Γκέκα, του Παπαδόπουλου, του Αντριτς, του Βόουτερ συν αυτά του Κώτσιου και του Μόρις! Κι αν οι δύο τελευταίοι ήταν αναμενόμενο να μπουν στο απουσιολόγιο του πρωταθλήματος λόγω της αποβολής τους στο ντέρμπι, οι υπόλοιποι προέκυψαν από το εκεί που δεν το περίμενε κανείς…

Η απουσία των Κονσεϊσάο και Ολιζαντέμπε αφορά στο παιχνίδι με την Ουντινέζε. Στο σχετικό ποινολόγιο της UEFA, ήταν γραμμένα τα ονόματα και των δυο τους διότι είχαν δεχθεί από μία κάρτα στο καθένα από τα παιχνίδια με τη Βίσλα και, σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς, αφού συμπλήρωσαν δύο κίτρινες στην προκριματική φάση, τιμωρούνται με μία αγωνιστική στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτοί οι δύο θα παίξουν τουλάχιστον στη Νεάπολη, κάτι αμφίβολο για τους τρεις διεθνείς επιθετικούς του Παναθηναϊκού, που επέστρεψαν τραυματίες από το Καζακστάν. O Παπαδόπουλος έχει τράβηγμα στο δικέφαλο και μάλλον θα μείνει 2-3 εβδομάδες έξω, ο Γκέκας γύρισε με έντονες ενοχλήσεις στο γόνατο, δεν γυμνάστηκε και περιμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, ενώ ο Μάντζιος πήγε με πρόβλημα (τενοντίτιδα) στο Καζακστάν, δεν αγωνίστηκε και επέστρεψε χωρίς να έχει βελτιωθεί η κατάστασή του.

Κοντά σ’ αυτούς, προβλήματα τραυματισμού αντιμετωπίζουν ο Αντριτς (δεν γυμνάστηκε ούτε χθες), ο Βόουτερ (έτρεξε ελαφρά, δεν ακούμπησε μπάλα) και ο Μόρις (νοιώθει ακόμα πόνους). O Μαλεζάνι θα περιμένει τη σημερινή προπόνηση για να δει σε ποιους παίκτες τελικά θα υπολογίζει και ζήτησε απ’ όλους να πάνε από τις 12 το μεσημέρι στην Παιανία, για να δούνε βίντεο, να φάνε όλοι μαζί παρέα, να μιλήσει με μερικούς κατ’ ιδίαν και μετά να γίνει η προπόνηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή