ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΘΝΙΚΗ – ΕΠΟ

Πριμ 3.000 ευρώ σε κάθε παίκτη

Με πριμ 3.000 ευρώ αποφάσισε η ΕΠΟ να ανταμείψει τους διεθνείς μας για τη νίκη τους στο Καζακστάν. Το ποσό αυτό θα το πάρει ο καθένας από τους 18 παίκτες που δηλώθηκαν στο φύλλο αγώνα. Οι Παπαδόπουλος και Σαλπιγγίδης, που έμειναν εκτός αποστολής, θα πάρουν το μισό, δηλαδή από 1.500 ευρώ. 

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΟ

Εισιτήριο… 200 ευρώ

Μόλις… 200 ευρώ κοστίζει το ακριβότερο εισιτήριο για τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής της A΄ Εθνικής. Το έβαλε ο Ιωνικός στο παιχνίδι του με τον Παναθηναϊκό και θα το πληρώσουν όσοι θελήσουν να δουν τον αγώνα από την εξέδρα των επισήμων! Χαρακτηριστικό αυτής της αγωνιστικής είναι ότι τρία από τα οκτώ παιχνίδια της γίνονται «κεκλεισμένων των θυρών» λόγω της τιμωρίας των γηπεδούχων για την επεισοδιακή συμπεριφορά των οπαδών τους. Τα παιχνίδια και οι τιμές των εισιτηρίων: Ολυμπιακός-Πανιώνιος: κεκλεισμένων των θυρών, ΠΑΟΚ-Ατρόμητος Αθηνών: κεκλεισμένων των θυρών, ΑΕΚ-Ηρακλής: κεκλεισμένων των θυρών, Καλαμαριά-Λεβαδειακός: 20, 10 ευρώ, Ιωνικός-Παναθηναϊκός: 200, 40, 30, 20 ευρώ, ΟΦΗ-Ξάνθη: 15, 10 ευρώ, Αιγάλεω-Ακράτητος: 40, 25, 10 ευρώ, Λάρισα-Καλλιθέα: 50, 30, 20, 15, 10 ευρώ.

ΟΦΗ

«Εκρηξη» Βλάχου

Πολύ σκληρά λόγια είπε ξανά ο Βαγγέλης Βλάχος εις βάρος αρκετών ποδοσφαιριστών του, επειδή θεωρεί ότι δεν έχουν τα… κότσια για να αντεπεξέλθουν σε συνθήκες πίεσης και ανταγωνισμού. «Εχω πει ότι εννιά παίκτες του ΟΦΗ δεν θα έπρεπε να είναι ούτε μέσα στα αποδυτήρια. Ομως έχω πει ότι εγώ είμαι εδώ και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη μου απέναντι στην ομάδα. Είμαι εδώ να δουλέψω με όλους τους παίκτες, για να είναι σε θέση να φανούν αντάξιοι των μεγάλων απαιτήσεων του ΟΦΗ. Δεν είναι η οποιαδήποτε ομάδα ο ΟΦΗ και όσοι παίκτες του δεν δείξουν βελτίωση, δεν θα συνεχίσουν σ’ αυτόν. Θα πετύχω ακόμη κι αν χρειαστεί να βάλω το μαχαίρι στο κόκκαλο», δήλωσε ο προπονητής της κρητικής ομάδας.

ΕΠΟ

«Οχι» στην αναδιάρθρωση

«Κόκκινο φως» για μια ακόμη φορά άναψε η ΕΠΟ στην πρόταση της ΕΠΑΕ για την αναδιάρθρωση της B΄ και της Γ΄ Εθνικής. Στη χθεσινή συνεδρίασή του, το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας δεν ενέκρινε τις σχετικές προκηρύξεις της διοργανώτριας για τα συγκεκριμένα πρωταθλήματα. Το Δ.Σ. της ΕΠΟ αποφάσισε τη σύσταση νομοτεχνικής επιτροπής, που θα έχει ως έργο την εξέταση κάθε καταστατικής, κανονιστικής και νομοθετικής διάταξης που αφορά στο ερασιτεχνικό και επαγγελματικό ποδόσφαιρο, υποβολή προτάσεων για τροποποιήσεις κανονισμών, υποβολή προτάσεων για την τροποποίηση της εν γένει αθλητικής νομοθεσίας, προτάσεις που αφορούν τη συμμετοχή ομάδων στο Στοίχημα κ.λπ. Το έργο της Επιτροπής θα ολοκληρωθεί έως τις 20 Οκτωβρίου 2005.

ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ολα τα φλας στην κλήρωση

Περισσότεροι από 300 εκατ. τηλεθεατές αναμένεται να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά την κλήρωση για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Γερμανίας, που θα διεξαχθεί στις 9 Δεκεμβρίου στη Λειψία. Οι Γερμανοί έχουν προσκαλέσει 3.700 προσωπικότητες από τον χώρο του ποδοσφαίρου και της πολιτικής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή