Ακιέλ περιμένει ο Καραγεωργίου

Ακιέλ περιμένει ο Καραγεωργίου

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Νίκος Καραγεωργίου υπολόγιζε ότι στη χθεσινή προπόνηση θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να καταστρώσει τα πλάνα του για τον αυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο. Ομως, ο Φατίχ Ακιέλ έπρεπε να περάσει μια μικρή οδύσσεια για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να μη δώσει το παρών στη χθεσινή προπόνηση. O προπονητής του ΠΑΟΚ, όμως, θέλει να το συμπεριλάβει στα πλάνα του και θα περιμένει να τον δει σήμερα σε ποια κατάσταση θα είναι, προκειμένου να είναι σίγουρος αν θα μπορεί να τον υπολογίζει.

Στη διάθεσή του θα είναι σίγουρα οι Φουτσίνι και Εγκωμίτης, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν, ενώ σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Ουντέζε στο κέντρο της άμυνας.

Στον Ηρακλή, ο Σάββας Κωφίδης έχει ζητήσει από τους παίκτες του να ξεχάσουν πως ο αγώνας της Κυριακής με αντίπαλο την AEK στο Ολυμπιακό Στάδιο θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και να συγκεντρωθούν στη δυναμικότητα του αντιπάλου. O Ελληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σεγκιρί, ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, ενώ αμφίβολοι είναι οι Λαβάλ και Στεφανής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή