Ολιγομελής αποστολή στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης

Ολιγομελής αποστολή στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ολιγομελής θα είναι η ελληνική αποστολή στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης 25άρας πισίνας, που θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο στην Τριέστη (Ιταλία). H διοίκηση της KOE αποφάσισε σχετικά, για οικονομικούς λόγους. Θα μετάσχουν οι κολυμβητές που αγωνίστηκαν σε τελικούς του παγκοσμίου πρωταθλήματος (Αρ. Γρηγοριάδης, Ιω. Δρυμωνάκος, Νέρι Νιανγκουάρα, Δημ. Μαγγανάς, A. Ζήσιμος, N. Ξυλούρης, Απ. Αντωνόπουλος), εφόσον βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Από εκεί κι έπειτα, αν κριθεί ότι κάποιος είναι σε καλή φόρμα κι έχει ελπίδες διάκρισης, τότε θα πάει κι αυτός.

Κατά τ’ άλλα, και εκτός από την ανανέωση της συνεργασίας με τον ομοσπονδιακό προπονητή πόλο των ανδρών, Σάντρο Καμπάνια, ώς και το 2008, η KOE αποφάσισε τα εξής:

– H A1 ανδρών θ’ αρχίσει στις 12 Νοεμβρίου. H κανονική περίοδος θα ολοκληρωθεί στις 15/4. Τα πλέι οφ θα γίνουν στο διάστημα 26/4 – 16/5/06.

– Οι ημερμηνίες του κυπέλλου είναι: A΄ φάση: 19 Νοεμβρίου, B΄: 22/12, Γ΄: 25/1, φάιναλ φορ: 1-2/4/06 (Αρτα).

Β «Με τιμάει πολύ το ενδιαφέρον και η εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπό μου οι άνθρωποι της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να δουλεύω με την ομάδα. O σχεδιασμός μας έχει απώτερο στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, εκεί όπου όπως και σε κάθε διοργάνωση στην οποία συμμετέχουμε, οι στόχοι μας είναι υψηλοί», δήλωσε χθες ο κ. Καμπάνια.

Ο πρόεδρος της KOE, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, τόνισε: «Κρίναμε ότι το έργο του Σάντρο Καμπάνια ήταν απόλυτα επιτυχημένο. H Εθνική βρίσκεται σε πολύ καλή πορεία. Υπάρχει ηρεμία και όρεξη για δουλειά από όλους και με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσουμε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή