«Αντίο» με ευχές από τον Παπαμακάριο στην Εθνική

«Αντίο» με ευχές από τον Παπαμακάριο στην Εθνική

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

M’ ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη, αλλά και με την πεποίθηση ότι η έννοια του οικογενειακού κλίματος, δεν αφήνει παραπονούμενο κανένα διεθνή παίκτη, ακόμα κι αν κατεβαίνει από το «τρένο» της Εθνικής, ο Μανόλης Παπαμακάριος αποχαιρέτησε την ελληνική ομάδα και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, χωρίς να ζητήσει άδεια.

«Το μυαλό μου θα είναι δίπλα στα παιδιά και στους προπονητές μας, γιατί έχει γίνει μια τεράστια προσπάθεια από τη στιγμή που ξεκινήσαμε προετοιμασία και πρέπει να δικαιωθούν οι κόποι όλων. Αν η Εθνική πετύχει κάτι σπουδαίο στο Βελιγράδι, θα αισθάνομαι ότι βοήθησα κι εγώ», υπογράμμισε ο Παπαμακάριος που έδωσε την συμβουλή του στους 12 διεθνείς παίκτες, οι οποίοι θα παίξουν στο «ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ»: «Είμαι σίγουρος ότι η Εθνική θα φτάσει ψηλά. Αρκεί τα παιδιά να μην αγχωθούν. Να δουν το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να προχωράνε. Και τα 12 παιδιά που έμειναν στην ομάδα θα δώσουν και τη ψυχή τους για να τα καταφέρουν. Να «κλείσουν τα αυτιά» τους και να παίξουν το μπάσκετ που ξέρουν».

Β O αποκλεισμός της Εθνικής Γυναικών από την πρώτη οκτάδα του 27ου «ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ» που θα ολοκληρωθεί, μεθαύριο, στην Αγκυρα, αναγκάζει την ελληνική ομάδα να διεκδικήσει την 9η θέση, η οποία είναι η καλύτερη της ιστορίας της και την κατέκτησε πριν από δύο χρόνια, στην Πάτρα. O προπονητής της ελληνικής ομάδας, Χάρης Παπάζογλου δηλώνει ικανοποιημένος για την προσπάθεια των κοριτσιών και θεωρεί ότι η Εθνική «προδόθηκε» από την κούραση της στο παιχνίδι με την Λεττονία. H Εθνική θα παίξει αύριο με τη Ρουμανία και με νίκη θα διεκδικήσει την 9η θέση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή