ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΤΙΒΟΣ

Η Δεβετζή πηδάει στο Μονακό

Η 2η Ολυμπιονίκης της Αθήνας στο άλμα τριπλούν, Πηγή Δεβετζή, θα μετάσχει σήμερα στους «Τελικούς του Παγκόσμιου Στίβου», που ολοκληρώνονται απόψε στο Μονακό. H Δεβετζή κατέχει την 5η θέση στην παγκόσμια κατάταξη του αγωνίσματος. Αντίπαλές της θα είναι οι (η σειρά βάσει της παγκόσμιας κατάταξης): Λεμπέντεβα (Ρωσία), Τρ. Σμιθ (Τζαμάικα), Πιάτιχ (Ρωσία), Αλτνάμα (Σουδάν), Σαβίνε (Κούβα), Μαρτίνες (Ιταλία), Ραχούλι (Αλγερία). Το σημερινό πρόγραμμα: Γυναίκες: Επί κοντώ, δισκοβολία, 100 μ. μ’ εμπόδια, 200 μ., 400 μ., 3.000 μ., 800 μ., τριπλούν. Ανδρες: Μήκος, 110 μ. μ’ εμπόδια, σφαιροβολία, ύψος, ακοντισμός, 1.500 μ., 400 μ. μ’ εμπόδια, 5.000 μ., 800 μ., 100 μ.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Αγώνας προετοιμασίας για Αθηναϊκό

Σοβαρότητα ζήτησε ο προπονητής, του Αθηναϊκού Γιώργος Κρανάκης, εν όψει του αγώνα – ρεβάνς με την ολλανδική, Βόλενταμ για τους προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ στο χάντμπολ ανδρών, που θα διεξαχθεί σήμερα (17.00) στον Βύρωνα. O Αθηναϊκός δεν ανησυχεί ιδιαίτερα, αφού είχε επιβληθεί στην Ολλανδία με 29-21. Στην Αρτα, η τοπική Αναγέννηση θα επιδιώξει να νικήσει (έναρξη στις 19.00) την σλοβακική, Σλόβαν Ντούσλο με διαφορά μεγαλύτερη των έξι τερμάτων ώστε να προκριθεί στον B’ γύρο της αντίστοιχης διοργάνωσης γυναικών. Στη Σλοβακία είχε ηττηθεί με 27-33.

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Χωρίς πανελλήνιο πρωτάθλημα

Ματαιώνεται η διεξαγωγή του πανελληνίου πρωταθλήματος άρσης βαρών B’ κατηγορίας εφήβων (ώς 18 ετών). Αυτό αποφάσισε η διοίκηση. Το πρωτάθλημα των παίδων θα διεξαχθεί από τις 14 ώς τις 16 Οκτωβρίου.

ΠΟΛΟ

Αγώνες σε Αγ. Κοσμά – Βουλιαγμένη

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η σημερινή ημέρα του τουρνουά, που διοργανώνει ο Πανιώνιος στον Αγιο Κοσμά. Το πρόγραμμα: 10.00: Νηρέας Χαλανδρίου – εθνική νέων ανδρών, 11.15: Ολυμπιακός – Εθνικός. 18.00: Ολυμπιακός – Νηρέας, 19.15: Πανιώνιος – Εθνικός. Στη Βουλιαγμένη συνεχίζεται σήμερα το τουρνουά παίδων. Στις 8.00 θ’ αρχίσουν οι τελευταίοι αγώνες της A’ φάσης, ενώ στις 16.30 θ’ αρχίσουν οι ημιτελικές συναντήσεις.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Πρόεδρος ξανά ο Δημητρόπουλος

Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Γυμναστικής (UEG) αναμένεται να επανεκλεγεί σήμερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Δημήτρης Δημητρόπουλος, που βρίσκεται στο τιμόνι της UEG εδώ και δύο χρόνια. Είναι ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της, κάτι που ερμηνεύεται ως αποδοχή της πολιτικής του. H εθνική προπονήτρια ρυθμικής, Ια Χαρανά, διεκδικεί την επανεκλογή της στην αντίστοιχη τεχνική επιτροπή, η Αν. Δόντη είναι υποψήφια για την τεχνική επιτροπή ενόργανης γυναικών, ο Δημ. Χρυσοσπάθης για την τεχνική επιτροπή τραμπολίνο και ο Στ. Μπασιαρδής για την τεχνική επιτροπή γενικής γυμναστικής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή