Βάρος στο κέντρο θα δώσει ο Πανιώνιος

Βάρος στο κέντρο θα δώσει ο Πανιώνιος

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο «βουβό» στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», λόγω της τιμωρίας του γηπεδούχου Ολυμπιακού, ο Πανιώνιος, ύστερα από την πρώτη βαθμολογική απώλεια της πρεμιέρας κόντρα στη Λάρισα, καλείται να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο και να στοχεύσει στην απόσπαση της ισοπαλίας που θα θεωρείται επιτυχία για τους «κυανέρυθρους». O Πανιώνιος, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, άλλαξε τον «κορμό» της ομάδας του και ακόμα βρίσκεται στο στάδιο της αγωνιστικής αναζήτησης για τη «χημεία» του παιχνιδιού του και ο Γιόζεφ Τσάπλαρ περιμένει να δει σημάδια βελτίωσης στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

«Θέλουμε να αποδείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα. Μας βοηθάει το γεγονός ότι ο αγώνας θα γίνει χωρίς φιλάθλους του Ολυμπιακού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι γηπεδούχοι θα είναι αποπροσανατολισμένοι, ύστερα και από την καλή αρχή που έκαναν στο πρωτάθλημα», υποστήριξε ο Τσέχος προπονητής που προσπάθησε να εκμεταλλευθεί, μαζί με τους παίκτες του, τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω του αγώνα της Εθνικής με το Καζακστάν και στο πρόσφατο φιλικό με την Ξάνθη, αποτίμησε καλύτερα συμπεράσματα.

«Ο Ολυμπιακός είναι πάντα δυνατός στην έδρα του, αλλά πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε και να του δημιουργήσουμε προβλήματα», λέει ο αρχηγός του Πανιωνίου, Νίκος Γιαννόπουλος.

Ο Τσάπλαρ έχει παρακολουθήσει τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και από τα φιλικά παιχνίδια των «ερυθρολεύκων» και έχει καταλήξει στο σχήμα 4-4-1-1, μεταφέροντας το κέντρο βάρους του παιχνιδιού του Πανιωνίου, στη μεσαία γραμμή, στην οποία έξι παίκτες διεκδικούν τρεις θέσεις.

Με δεδομένη τη χρησιμοποίηση του Φερναντέζ, ο τεχνικός του Πανιωνίου θα αποφασίσει για τη στελέχωση του κέντρου από τους Γουνδουλάκη, Λάνκερ, Σέπαρντ, Νάβας, Λαζαρίδη και Μήτρου, ενώ στην επίθεση θα παίξουν οι Μπρέσκα και Οράβετς.

Ο Πανιώνιος θα επιχειρήσει να πιέσει τον Ολυμπιακό στη μεσαία γραμμή, θεωρώντας ότι στο ανασταλτικό παιχνίδι μπορούν να τα καταφέρουν και να στηριχτούν στις αντεπιθέσεις για την επίτευξη ενός γκολ.

Στην αμυντική γραμμή θα παίξουν οι Γαλανόπουλος, Κοντοδήμος, Γιαννόπουλος και Μαγκντί, ενώ την «κυανέρυθρη» εστία θα υπερασπισθεί ο Βάνιακ. Εκτός αποστολής, λόγω τραυματισμού, έχουν τεθεί ο Κιάσσος και ο Σμίλιανιτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή