ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΒΟΛΕΪ: Οι Ρωσία, Ιταλία, Σερβία/Μαυροβούνιο και Ισπανία θα διεκδικήσουν σήμερα και αύριο τα μετάλλια στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών, οι αγώνες της τελικής φάσης του οποίου θα διεξαχθούν στη Ρώμη. Σήμερα, στους ημιτελικούς θα παίξουν, Ρωσία – Ισπανία και Ιταλία – Σερβία/Μαυροβούνιο. H Πολωνία κατετάγη 5η, η Ελλάς 6η και η Γαλλία 7η. Και αυτές οι χώρες εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στους τελικούς της διοργάνωσης του 2007, που θα διεξαχθούν στη Ρωσία.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ: Μικροπροβλήματα τραυματισμών θα κρατήσουν τις B. Καραντάσιου και B. Αρβανίτη μακριά από το τουρνουά του Παγκοσμίου του Μπαλί. H Καραντάσιου υποφέρει από πόνο στη μέση, ο οποίος τη «χτυπάει» και στον γοφό, ενώ η Αρβανίτη ταλαιπωρείται από μια αλλεργία. Στη διοργάνωση, που θ’ αρχίσει στις 14/9, θα συμμετάσχουν οι Θάλεια Κουτρουμανίδου και Μαρία Τσιαρτσιάνη.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: Στον ποδηλατικό γύρο της Βουλγαρίας συμμετάσχει από σήμερα η εθνική ομάδα δρόμου. Θα αγωνιστούν οι Γ. Τζωρτζάκης, Αντ. Δεληγιάννης, Αλ. Μαυρίδης, Γρ. Μέλισσης και Σ. Εξαρχόπουλος. Στην επαρχιακή οδό Θήβας προς Χαλκίδα – Ριτσώνα – διασταύρωση Αυλίδας θα διεξαχθούν τα πανελλήνια πρωταθλήματα ομαδικής χρονομέτρησης και χρονομέτρησης ζευγών.

ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ: Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων (10-17/12, Λινζ Αυστρίας) προσκλήθηκε να συμμετάσχει η Αγγελίνα Παπαδάκη. Σε ατομικό επίπεδο το άθλημα είχε να δεχτεί πρόσκληση 15 χρόνια για μια τόσο σημαντική διοργάνωση.

ΚΑΡΑΤΕ: H εθνική μας ομάδα θα μετάσχει το Σαββατοκύριακο στο βαλκανικό πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στην Αλβανία.

ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΣΚΙ: Το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών και σίνιορς, που διεξάγεται στη λίμνη Στράτος (Αγρίνιο), συνεχίζεται σήμερα. Το πρόγραμμα: 08.30: σλάλομ προκριματικοί, άλμα προκριματικοί, φιγούρες τελικός.

ΚΑΝΟ-ΚΑΓΙΑΚ: H νέα γενιά των αθλητών των ήρεμων νερών θα επιδώσει σήμερα και αύριο τα διαπιστευτήριά της στους φίλους του αθλήματος. Οι νεαροί αθλητές θα μετάσχουν στην 9η πανελλήνια συνάντηση ανάπτυξης (Λουτράκι). Εχουν δηλωθεί περί τους 200 αθλητές από 18 σωματεία.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: O Μάριος Γκιούρδας από την επόμενη εβδομάδα θα έχει τη δική του σελίδα στο Διαδίκτυο. Στη διεύθυνση www.giourdas.gr θα φιλοξενούνται απόψεις του αθλητή για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό βόλεϊ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή