Δύο μήνες εκτός ο Μάρτιν Ράντσικ

Δύο μήνες εκτός ο Μάρτιν Ράντσικ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια αποθεωτική υποδοχή για τον Τάιους Εντνι, αλλά και μια δυσάρεστη είδηση για τον Μάρτιν Ράντσικ, δημιούργησε ανάμεικτο κλίμα χαράς και λύπης στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. O Εντνι δεν περίμενε τη θερμή υποδοχή που του επιφυλάχτηκε από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αλλά η έκπληξη ήταν σίγουρα ευχάριστη.

«Ηταν όμορφη έκπληξη η παρουσία του κόσμου και τους ευχαριστώ πολύ. Ηρθα για το όνομα του Ολυμπιακού και για τον Γιόνας Καζλάουσκας», δήλωσε ο Εντνι, αλλά λίγες ώρες αργότερα το πρόβλημα υγείας του Σλοβάκου φόργουορντ, Μάρτιν Ράντσικ, επισκίασε τη χαρά της υποδοχής στον Αμερικανό πλέι μέικερ.

Ο Ράντσικ ένιωθε έντονες ενοχλήσεις στην καρδιά από την περασμένη αγωνιστική περίοδο και αυτές δυστυχώς φαίνεται πως θα σταθούν εμπόδιο στην ομαλή εξέλιξη της καριέρας του. Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τη φετινή χρονιά, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του για τους πρώτους δύο μήνες. H KAE Ολυμπιακός διεμήνυε τις τελευταίες εβδομάδες ότι ο λόγος της φυγής του Σλοβάκου ήταν η κλήση του στην εθνική ομάδα της πατρίδας του, αλλά αποδείχθηκε ότι ο Ράντσικ απλά επισκεπτόταν ειδικούς γιατρούς για να διαπιστώσει το πρόβλημα υγείας του.

Με καθετηριασμό, πριν από έξι ημέρες, αντιμετώπισε το πρόβλημα και χθες ο Ολυμπιακός προκειμένου να τον προφυλάξει από οποιαδήποτε επιπλοκή αποφάσισε να τον διατηρήσει εκτός αγώνων για δύο μήνες. Χρόνος αρκετός, σύμφωνα με τον ίδιο, για να συνέλθει και να ξαναμπεί υγιής στα γήπεδα, αλλά εξετάζεται και το ενδεχόμενο από τους «ερυθρόλευκους» να λύσουν το συμβόλαιό του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή