Εγκώμια Χέγκμο

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε ο τεχνικός της Ρόζενμποργκ Περ-Ματίας Χέγκμο λέγοντας πως είναι καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Τουλάχιστον αυτή είναι η εικόνα που αποκόμισε από το ντέρμπι των «αιωνίων». Είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Ρόζενμποργκ: «O Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα και ξέρουμε τη δουλειά που έχει κάνει ο Τροντ Σόλιντ.

Σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη και ποιοτική ομάδα. Εχω δει τον μεταξύ τους αγώνα. O Ολυμπιακός είχε πολύ καλή παρουσία σε σχέση με τον αντίπαλό του». Στη συνέχεια έδωσε τις συντεταγμένες βάσει των οποίων θα πρέπει να πορευθούν απόψε οι ποδοσφαιριστές του: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι αφού στην ήττα με 3-2 από τη Βίκινγκ κάτι τέτοιο έλειπε. Πρέπει να πάρουμε έναν ή τους τρεις βαθμούς. O Ριβάλντο είναι καλός ποδοσφαιριστής αλλά δεν πρέπει να μένουμε σε αυτό. O Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα».

Β Είκοσι πέντε εκπρόσωποι του Τύπου ήρθαν από τη Νορβηγία για να καλύψουν τον αποψινό αγώνα. H αποστολή της Ρόζενμποργκ έφθασε στην Ελλάδα με πτήση τσάρτερ χθες στις 4 το απόγευμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή