Ενα ημίχρονο χρειάστηκε η Λάρισα (2-0)

Ενα ημίχρονο χρειάστηκε η Λάρισα (2-0)

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εννιά ολόκληρα χρόνια είχαν οι οπαδοί της Λάρισας να δουν παιχνίδι της ομάδας τους στο «Αλκαζάρ» για την A΄ Εθνική και χθες μαζεύτηκαν στο γήπεδο περίπου 10.000 για να το γιορτάσουν. H γιορτή ήταν… διπλή, καθώς πέρα από την επιστροφή στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας, γιόρτασαν και την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, με θύμα την Καλλιθέα και σκορ 2-0. «Κλειδί» για την επιτυχία της Λάρισας αποδείχθηκε το πάθος και ο ενθουσιασμός των παικτών της, αλλά και η αποτελεσματικότητα που έδειξαν στο α΄ ημίχρονο, όταν κατάφεραν να αξιοποιήσουν την πλήρη υπεροχή τους με δύο όμορφα γκολ (27΄ Διγκόζης, 41΄ Αλωνεύτης). Ηταν ένα ασφαλές προβάδισμα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι το μόνο που έκαναν στο β΄ μέρος, ήταν να το διαφυλάξουν. Εδωσαν χώρο στην Καλλιθέα, που πίεσε αρκετά μέχρι το τέλος, χωρίς όμως να καταφέρει να αξιοποιήσει τις πολλές ευκαιρίες της. O Κοτσόλης αποδείχθηκε φύλακας – άγγελος της Λάρισας και με τις εντυπωσιακές αποκρούσεις του (καλύτερη όλων αυτή στο τετ α τετ του Λαζανά στο 4΄), συνέβαλε τα μέγιστα στη διατήρηση της νίκης. H Καλλιθέα ήταν πιο επικίνδυνη επιθετικά από τους γηπεδούχους, εδικαιούτο τουλάχιστον ενός γκολ, δεν το πέτυχε όμως ούτε με το παραλίγο… αυτογκόλ του Νταμπίζα στο 89΄ (κεφαλιά στο δοκάρι) και έμεινε μόνο με την παρηγοριά της καλής εμφάνισης.

ΛΑΡΙΣΑ: Κοτσόλης, Παλαιολόγος (67΄ Φέρστερ), Νταμπίζας, Κατσιαρός, Σίμος, Διγκόζης, Γκίκας, Αλωνεύτης (55΄ Βέλα Τζούνιορ), Σπάσιτς, Σέρμπαν, Καλαντζής (63΄ Παπακώστας).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μπαρτζώκας, Γκεοργκίεφ, Ντραγκίσεβιτς (42΄ Κουτσοσπύρος), Μουζίρι, Αγγελόπουλος (76΄ Πέτκοβιτς), Κουλακιώτης, Βενέτης, Πασάς, Γιάντσεφ, Λαζανάς, Τζωρμπατζάκης (58΄ Τσιώλης).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή