ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΕ ρυθμουσ Τσάμπιονς Λιγκ από σήμερα. Το… σεντόνι απλώνει απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Ολυμπιακό να κάνει ποδαρικό με αντίπαλο την παλιά γνώριμη Ρόζενμποργκ. Αύριο είναι η σειρά του Παναθηναϊκού, που παίζει εκτός με Ουντινέζε.

ΤΟ κλιμα είναι διαφορετικό στους δύο εκπροσώπους μας. Οι «ερυθρόλευκοι» με δύο στα δύο στο πρωτάθλημα, βρίσκονται τουλάχιστον σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Σε ό,τι αφορά την αγωνιστική τους απόδοση, το 5-0 επί του Πανιωνίου δεν αποτελεί ένδειξη πως βρίσκονται ακόμα στην καλύτερη φάση τους, αφού ο αντίπαλος έπαιξε τον ρόλο… σάκου του μποξ.

ΣΤΟΝ Παναθηναϊκό η κατάσταση είναι χειρότερη. Και ψυχολογικά και αγωνιστικά τα πράγματα είναι απογοητευτικά. Δεν έφτανε η ήττα από τον «αιώνιο» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ήρθε και το κυριακάτικο 1-1 της Νεάπολης για να βαρύνει ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα.

Ο ΜΑΛΕΖΑΝΙ δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση πως έχει εντοπίσει τα προβλήματα, αλλά αυτό δεν αρκεί. H δουλειά του προπονητή δεν είναι να βρίσκει το τι φταίει, αλλά και να το διορθώνει.

ΤΟ πωσ είναι το κλίμα στην Παιανία φαίνεται ανάγλυφα στις συμπεριφορές των παικτών του ΠΑΟ. Αλλος ένας, ο Σέριτς, δέχθηκε αδικαιολόγητα κόκκινη κάρτα, ενώ ο Γκονζάλες κόντεψε να… δείρει τον νεαρό συμπαίκτη του, Δάρλα, επειδή τόλμησε να εφαρμόσει το «ευ αγωνίζεσθαι».

ΟΜΩΣ άλλο Ευρώπη κι άλλο… Νευροκόπι. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, απόψε στο Φάληρο και αύριο στο Ούντινε να δούμε δύο διαφορετικές ομάδες ή, αν θέλετε, ένα… γνωστό Ολυμπιακό και ένα τελείως μεταμορφωμένο Παναθηναϊκό, σε σχέση με τις εμφανίσεις του στο Πρωτάθλημα.

ΚΑΙ δεν είναι μόνο πως οι «πράσινοι» έχουν παράδοση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι πως οι παίκτες του Μαλεζάνι θέλουν να αποδείξουν πως οι μέχρι σήμερα εμφανίσεις τους ήταν συμπτωματικές και πως η ανάκαμψη θ’ αρχίσει από την Ιταλία.

ΕΝΩ στον Ολυμπιακό η… ευδαιμονία των εμφανίσεων του στην Ελλάδα μπορεί να αποδειχθεί ανασταλτικός παράγοντας στο αποψινό παιχνίδι.

ΑΝ οι νταμπλούχοι μπουν στον αγωνιστικό χώρο με τη σοβαρότητα που ζητάει ο Σόλιντ και δεν υποτιμήσουν τη Ρόζενμποργκ, τότε όλα θα κυλήσουν ομαλά. Αν όχι, τότε ο αγώνας θα μετατραπεί σε… θρίλερ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή