ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: O Γιώργος Παράσχος εμφανίσθηκε απόλυτα ικανοποιημένος από τις ισάριθμες ισοπαλίες απέναντι στους δύο «δικεφάλους» AEK και ΠΑΟΚ και, όπως υποστήριξε, περιμένει την πρώτη νίκη, την ερχόμενη Κυριακή στο ματς με τον ΟΦΗ. Οι Ζαχαρόπουλος, Κατεμής, Πετκόφ και Ντάγκας ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Σήμερα θα προπονηθεί και ο Αλέν Ραγκουέλ.

ΟΦΗ: Αισιόδοξος για τη συνέχεια, παρά το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει πετύχει ακόμη νίκη, εμφανίσθηκε ο Φανούρης Βουτσινάς. Παράλληλα, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ευχαρίστησε τους φιλάθλους για τη συμπεριφορά τους στο παιχνίδι με την Ξάνθη. «Στόχος μας ήταν η νίκη, όμως πέρα από τον αγωνιστικό τομέα, οι φίλοι του ΟΦΗ έδειξαν για άλλη μια φορά το ήθος που τους διακρίνει. Είμαστε σίγουροι ότι στους επόμενους αγώνες θα έλθουν και οι επιτυχίες».

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: O υπέρμετρος ενθουσιασμός στοίχισε την αποβολή του Ιβάν Ρούσεφ. «Πρώτη φορά σκοράρω και αποβάλλομαι. Παρασύρθηκα από τον ενθουσιασμό μου για το γκολ και το μετάνιωσα που πήρα δεύτερη κίτρινη. Είδα τις τρεις μεγάλες ομάδες και νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει πιο ποιοτικούς παίκτες, καλύτερη ομάδα και έχει τις περισσότερες πιθανότητες για τον τίτλο», δήλωσε ο Βούλγαρος μέσος.

ΚΑΝΟ – ΚΑΓΙΑΚ: O NO Χανίων επικράτησε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανάπτυξης σε ήρεμα νερά. Κατέκτησε 8 μετάλλια (4 χρυσά, από 2 ασημένια και χάλκινα), έναντι 6 (4 χρυσά, 2 ασημένια) του ΝΑΣ και 6 (3-1-2) του ΕΝΟΑ.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας επανεξελέγη ο πρόεδρος της ΕΓΟ, Δημήτρης Δημητρόπουλος. Ψηφίσθηκε και από τους 39 εκπροσώπους των εθνικών ομοσπονδιών.

ΤΑΕ KBON NTO: Δύο χάλκινα μετάλλια κατέκτησε η εθνική μας ομάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παίδων – κορασίδων (Παλέρμο της Ιταλίας). Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι Ευαγγελία Πολυχρόνη (-47κ.) και Λάμπρος Κοσμάς (-61κ.).

ΒΟΛΕΪ: O Θανάσης Μπελιγράτης επανεξελέγη στο Δ.Σ. της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας ενώ άλλοι τρεις Ελληνες εκλέχθηκαν σε διάφορες επιτροπές. O Αχιλλέας Μαυρομάτης ως γραμματέας της νομικής επιτροπής, ο Περικλής Μπακοδήμος ως μέλος της επιτροπής διοργανώσεων εθνικών ομάδων και ο Μανώλης Κάλλης, ως «ex officio» μέλος της επιτροπής διαιτησίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή