Με άγριες διαθέσεις φιλοξενεί τη Ρεάλ η Λιόν

Με άγριες διαθέσεις φιλοξενεί τη Ρεάλ η Λιόν

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τον όμιλο του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Λιόν φιλοξενεί απόψε τη Ρεάλ Μαδρίτης και στη γαλλική ομάδα δεν σκέφτονται τίποτε λιγότερο από την ισοπαλία. «Δεν δικαιούμαστε να μην κερδίσουμε το ματς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος Ζαν Μισέλ Ολάς, ξέροντας ότι η ομάδα του έχει μια σπάνια ευκαιρία αφού δεν θα βρει απέναντί της τον τιμωρημένο Ρονάλντο και τον τραυματία Ζιντάν. Αντίθετα, Μπέκαμ και Παβόν, που αντικαταστάθηκαν λόγω τραυματισμών στο ματς με τη Θέλτα, δεν ανησυχούν και θα είναι κανονικά στη διάθεση του Βαντερλέι Λουξεμπούργκο. Για τους γηπεδούχους, ο μοναδικός πονοκέφαλος είναι η κατάσταση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού Κρις, που τραυματίστηκε στο ματς πρωταθλήματος με τη Μονακό και ο βαθμός ετοιμότητάς του θα διαπιστωθεί σήμερα.

Από τις υπόλοιπες αποψινές συναντήσεις ξεχωρίζει αυτή της πρωτάρας Μπέτις με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ για τον 7ο όμιλο. Τα μαντάτα είναι άσχημα για τους γηπεδούχους έπειτα από το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Οσασούνα, αφού εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Λουίς Φερνάντεθ και Εντου, ενώ είναι αμφίβολη και η συμμετοχή του Χοακίν. Από την άλλη πλευρά, στην αποστολή της Λίβερπουλ δεν θα συμπεριληφθεί ο τραυματίας Μοριέντες. Στον ίδιο όμιλο, η Τσέλσι υποδέχεται την Αντερλεχτ.

Για τον 5ο, η Μίλαν ξεκινάει στην έδρα της με αντίπαλο τη Φενερμπαχτσέ και ο Αντσελότι σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Κριστιάν Βιέρι ως παρτενέρ του Σεβτσένκο στην επίθεση. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Αϊντχόβεν υποδέχεται τη Σάλκε, που το Σάββατο έχασε για τους επόμενους δυο μήνες τον Ασαμόα με τραυματισμό στο γόνατο.

Τέλος, για τον 8ο όμιλο, ο Σωτήρης Κυργιάκος ντεμπουτάρει με τη Ρέιντζερς κόντρα στην Πόρτο (έμεινε εκτός αποστολής ο Μπένι Μακάρθι), ενώ η έκπληξη των προκριματικών, Αρτμέντια Μπρατισλάβας, φιλοξενεί την Ιντερ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή